Atatürk’ten ve Türk Milletinden intikam için “TUNÇ-EL”

Yazar -

Atatürk’ten ve Türk Milletinden intikam için “TUNÇ-EL”  

Aşağıdaki yazdığım şeyler size çok uçuk kaçık ve absüt iddialar gelebilir. Ama hiç birisi darbe savcısı haydut Nurettin Soyer’in Alparslan Türkeş’in Dokuz Işık kitabındaki “Cehalette savaş, fakirlikle yoksullukla savaş” satırlarından “iç savaş istiyor” delili çıkarması kadar saçma ve alçakça olamaz. 1980 darbesinin savcısı Nurettin Soyer, Alparslan Türkeş ve arkadaşlarının idamını istediği iddia namedeki delillerinden bazıları işte bu “Fakirlikte, yoksullukta savaş, cehalette savaş” yani “savaş” yazılarıdır. Bu delillerle bir liderin bir vatanperverin idamını istemek ve onu tam beş yıl hapiste tutmak alçaklık değil de nedir?

Hayır hayır, sadece alçaklık ve namussuzlukla bunu geçiştiremezsiniz. VATANE MİLLETE VE DE ATATÜRK’E ihanettir. Çünkü Nurettin Soyer o zaman basit bir savcı değil “Türk Milliyetçiliğini” sorgulamıştır. “Türk milletinin “Milli refleksini” yargılamıştır. Bir kitlenin “VATAN PERVERLİĞİNİ” yargılamıştır. Milliyetçi ve vatanperverlere öyle işkence yapmıştır ki, bu satırlar onları ifade etmeye müsait değildir. Gençlerin tenasül uzuvlarına cereyan vermiştir. Makatlarına cop sokmuşlardır. Bazılarının eşlerine, kız kardeşlerine gözleri önünde tecavüz edilmiştir.

Niceleri işkence altında ya ölmüş ya akıllarını oynatmış  ya da sakat kalmışlarıdır. Kimileri idam olmuş kimileri de onlarca sene sonra “hadi suçun yok, serbestsin” denilip salıverilmiştir. “Muhsin Yazıcıoğlu” gibi. CHP’nin İzmir adayı bu adamın oğludur. Seksen iki milyon içerisinde neden Kılıçdaroğlu bula bula onu buldu? Birincisi bunu Kılıçdaroğlu’nun cibilliyetince arayacaksın. “Aası Ermeni, babası tarafından bin altı yüzden fazla ölüvermiş, dersim isyanında” ikincisi Tunç Soyer’in “TUNÇ” ismi ne manaya geliyor? “TUNÇ-Eliyle, TUNÇ” adı arasında bir bağ yok mu? Tunç babası Soyer nereliydi? Bilen yok. Tuncelili mi? Ya da bir Ermeni midir? Oğluna neden “TUNÇ” adını vermiş? İsimler bir ailenin kültürünün simgesidir. Sakın baba Nurettin oğluna “TUNÇ” ismini verirken “Atatürk’ten ve Türkiye’den Tunceli’nin intikamını alacağım” demiş olmasın? Zaten Nurettin Soyer, darbe savcısıyken bu intikamı aldı. Nasıl? Vatanperverliği ve milliyetçiği yargılayarak, hem de yeryüzünde hiçbir haydutun yapamayacağı şekilde. Ayrıca Tunç beyde PKK’lı eşkıyaya verdiği destekle cibilliyetini ve yolunu ispat etmiştir. Akşener hanım “babadan oğula, oğuldan babaya suç geçmez” diyor. Suç geçmez de “oğul babanın malının da, şerefinin de, şerefsizliğinin de mirasçısıdır.” Zaten babasının hatalarını hiçbir zaman kınamadığı gibi “babamla şeref duyuyorum” demiştir. Buna rağmen hiçbir ülkücü Nurettin Soyer’in işkencelerine bakarak ülkesine düşman olmamıştır. Ancak Türkeş’i beş yıl, ülkücü kadroları da onlarca yıl içerde tutarak MHP’nin iktidarını önlemişlerdir. Bu da köpekliğini yaptığı ABD’nin karı olmuştur.

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 12:54 tarihinde yazdırılmıştır.