İNÖNÜ’DE YUNAN’A YARDIM ETMİŞTİ HEM DE TÜRKİYE AÇ İKEN

Yazar -

İNÖNÜ’DE YUNAN’A YARDIM ETMİŞTİ HEM DE TÜRKİYE AÇ İKEN  

Şimdi iç ve dış düşmanlarımız Suriyeliler üzerinden bir iç kargaşa, başarabilirlerse de iç savaş peşindeler. İddiaları da “Neden Türkiye Suriyelilere yardım ediyormuş. Neden kabul etmişiz, kovmalıymışız, dövmeliymişiz, yardım etmemeliymişiz, ülkemizde halk açmış, hastanelerde Suriyelilere bakılıyormuş ta kendi insanımıza bakılmıyormuş…”

Önce şuradan başlayalım. Ben hiç sevmedim de onlar İsmet İnönü’yü çok seviyorlar değil mi?

İsmet Paşa ne yaptıysa da onlara göre hep doğru yapmıştır, değil mi? Peki bin dokuz yüz kırklı yıllarda İsmet Paşa yönetiminin Yunanistan’a gemiler dolusu buğday gönderdiğini biliyor musunuz? Hem de kendi insanımız aç iken. Şimdiki gibi değil, gerçekten Türk halkı açlıktan ölürken biz Yunanlılara gemilerle buğday taşıdık, bedava yardım olarak. Üstelikte kendi çiftçimizden zorla alarak, devlet gücüyle gasp ederek. Ben sık sık yazarım. Biz İkinci Dünya Harbine girmedik ama bizde bu harp sırasında acından ölenlerin miktarı savaşan ülkelerdeki harpte ölenlerden fazladır. Neden? Çünkü çiftçimizin elinden ürettiği buğdayları zorla devlet gasp etti. Sağlıksız depolarda çürüttü, birçoğunu da Yunan’a yardım olarak gönderdi. Kendi halkımız acından ve gıdasızlıktan yani veremden öldü.

Şimdi şu alçak fitnecilere soruyorum, ülkemizde veremden, yani tüberkülozdan ölen tek kişi var mı? Verem açlık ve gıdasızlık hastalığıdır. Şimdi ölenlerimizin çoğu aşırı gıdadan ve obezitedendir. Deniliyor ki “Eger Yunan’a o yıllarda Türkiye yardım etmeseydi yarısı açlıktan ölecekti” kendi insanımızı öldürdük Yunan’ı yaşattık. Onlarda çok iyilik bildiler! Her tarafta karşımıza çıkıyorlar nankörler. Hele bir gemimiz vardı Yunanlılar ona “Kurtuluş” adını vermişlerdi. Sürekli onlara buğday taşırdı. Yunanlılar onun yolunu gözler gördüklerinde bayram yaparlardı. Son seferinde yine o yolda batmıştı. Uğur Dündar’ı dinledim Halk TV’de avazı çıktığınca bağırıyordu. Taksim’de Suriyeli gençler ÖSO bayrağı açmışlar diye. ÖSO benim Mehmetçiğimin silah arkadaşı onların kinleri bu yüzden biliyorum. Her feryatlarının arkasında kocaman bir ihanet gizlidir. Taksim’de suç işlemek sadece sizin hakkınız mı? Orada ilk defa mı olay oluyor?

Dün Yunan gavuruna Türk’ün elinden zorla alıpta verdiğiniz yardımlara ses yok. Şimdi son savaşlarda dedelerimizle omuz omuza savaşan din kardeşlerimize yapılan yardımlar birilerinin gözüne ve içine batıyor. Türkiye mazlumların sığınağıdır. Öncesi gün Kırım’dan, Kafkas’tan dün Balkanlar’dan, bugünde Suriye’den kardeşlerimiz bize sığınıyor. Sebep aynı gavur zulmüdür. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 11:51 tarihinde yazdırılmıştır.