TÜRK MİLLETİNİN EN BÜYÜK DÜŞMANI NOEL GİBİ PAPAZLARDIR

Yazar -

TÜRK MİLLETİNİN EN BÜYÜK DÜŞMANI  NOEL GİBİ PAPAZLARDIR  

Başlığı görüp şaşırdınız değil mi? Evet doğrudur. Milletimizin en büyük ve gerçek düşmanı papazlar ve Hıristiyan misyonerleridir. Tabi bunu sadece şimdiki zamanla izah edemeyiz. Binlerce yıllık tarihimizin derinliğine incelenmesi halinde benim iddiam çok net bir şekilde anlaşılacaktır. Hemen kuzey batımızda bir devlet vardır, adı Bulgaristan, ya da Bulgaria. Yine aynı adı taşıyan Rusya’da Hazar denizinin kuzeyinde de bir özerk bölge vardır. “Balkaria Özerk Bölgesi” Rusya’dakiler bilirler ki Türk’türler ve de Müslüman.

Yani Türk kavimleri içerisinde Müslümanlığı ilk kabul eden Türk boyudur Balkarlar.

Peki, şu Bulgaristan’dakilere ne olmuş ki şuanda Türk değiller, ya da Türk ordularını kabul etmiyorlar? Kendilerinin Slav yani Rus ırkından olduğunu sanıyorlar.  Halbuki on üçüncü yüz yıla kadar bunlarda Türkçe konuşurlar ve de kendilerinin Türk olduğunu kabul ederler ve bilirlerdi.  Hatta Kurumhan adında,  bir hanları vardı. Onun komutasında Bizans’ı yani İstanbul’u muhasara etmişlerdi. Peki, sonra ne oldu da Türklüğün koca gövdesinden ayrıldılar? Maalesef işte bahsettiğim papazlar devreye girdi. Din olarak Hıristiyanlığın Ortodoks mezhebini seçtiler. Papazlar halkı kiliselerde konuşa konuşa asimile olmalarını sağladılar. Yani Türklük gövdemizden koca bir parçayı kopardılar.

Peki sadece Bulgarlar mı? Maalesef bugün kendilerini Slav olarak bilen kavimlerin çoğu da aynı akıbete uğradılar, yani Türk ırkındayken Slavlaştılar. Bu durumu da hep papazlar yaptı. Rusya da bir deyim vardır “ Rus’u kazısan altından tatar çıkar” derler. Yine Polonya’daki Mişer’ler ve Finlandiya’daki Finlerde aynı akıbete uğrayan Türk kavimleridir.

Uzun tarih süresince görülüyor ki Türk aleminin en zayıf noktası kolay asimile olma özelliğidir. Haçlı seferlerinde Hıristiyan batı dünyası kılıçlarıyla defalarca üzerimize geldiler, her defasında yenildiler, boylarının ölçüsünü alıp gittiler, ya da geberdiler.

YA ŞU NOEL KEŞİŞİ?

Noel haçlı seferlerinin en son versiyonudur. Alçak papaz eskiden haçlı seferlerinde olduğu gibi atlarıyla, kılçlarıyla değil de süslü elbiseleriyle, geyik ve kızaklarıyla, bacalardan elinde oyuncaklarıyla geliyor kahpe. Bizde o haçlı eşkıyasını karşılamak için evlerimizi, dükkanlarımızı ve de sokak ve caddelerimizi süslüyoruz. Yani pis haçlı eşkıyası eskiden olduğu gibi erkekçe silahıyla değil, kahpece ve sinsice bir yılan gibi geliyor ve bizi zehirliyor. Saygılarımla

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 14:55 tarihinde yazdırılmıştır.