CHP KOMUTANLARA ÇATARAK KİME MESAJ VERİYOR?

Yazar -

CHP KOMUTANLARA ÇATARAK KİME MESAJ VERİYOR?  

Çok kızmışlar çoook. Kin ve intikam duyguları pek çok CHP’lilerin bazı komutanlara kini öyle böyle değil. CHP’nin genel başkan vekili miydi, grupta başkan vekili miydi, onu dinledim de adam öyle bağırıyordu ki “sanki raptiye üstüne oturmuş gibi çığlık atıyordu “olmaz olsaydı senin gibi genelkurmay başkanı…” diyor.

Şimdiki milli savunma bakanımız önceki genelkurmay başkanımız için söylüyor bu ve daha fazlasını.

Yahu ben bu CHP ile ilgili çok mu kötü niyetliyim acaba. Bunların her sözü bende bir ihanet kanaati oluşturuyor. Mesela şu CHP’li Özgür Özel miydi şuanda Hulusi Paşa’ya neden bu kadar bet bir suratla bet sözler söyledi? Sakın Suriye’nin içlerine yapmayı planladığınız bu günlerde bu yüzden karın ağrıları tutmuş olmasın? Ya da önümüzde bir seçim varya o seçimde PKK’lıların oylarını alabilmek için onlara şirinlik yapmak için öyle şamata yapmasın? Öyle ya Hulusi Paşamız ilk defa PKK’nın belini kırdı ya, eh PKK’da bunların yoldaşı oluyor ya, seçimde desteklerini bekliyorlar ya. Sahi bunlar genel seçimler öncesinde Afrin kahramanı Temel Paşa’ya sataşmışlardı değil mi? “Afrin’e girmeyin” demişti Kılıçdaroğlu Temel Paşa girdi. O zaman genelkurmay başkanı da Hulusi Paşa’ydı. Hiç bunlar affedilir mi?

CHP’li hatibin iddialarında Hulusi Paşa’yı 15 Temmuz Darbesindeki pasifliğiyle de suçlaması da vardı. Hulusi Paşa diyor ki “Kafama tabancayı dayadılar elime iki sayfalık ihtilal bildirisini verdiler. Bunu oku dediler, başımıza geç darbenin başı ol dediler. Kabul etmedim…” Hah işte burada dur. Hulusi Paşa darbecilerin başı olmayı kabul etmemiş, hem de ölümle tehdit etmelerine rağmen. İşte CHP açısından suç budur. Sen darbe yapmayı nasıl kabul etmezsin? Hazır pişmiş tavuk önüne gelmiş nasıl red edersin. Adım kadar eminim iç dünyalarındaki fikir budur. Bunlara göre general dediğin darbeci olur. Camal Gürsel gibi olun yani haydut olur, zorba olur. Halk iradesine darbe yapar. Bunların arandığı ve istediği budur. Özgür Öcel Hulusi Paşa’ya hakaretler yağdırırken olayı izleyen PKK’lılar ve de FETÖ’cüler CHP’yi ve özgürü ne kadar çok sevdiler ve alkışladılar kim bilir. CHP çatısı altında FETÖ’cülük ve PKK’cılık ancak bu kadar yapılabilirdi. Birde bu söz ve davranışlara Bakırköy Belediye reisinin evinde darbe teşebbüsünü ümitle seyreden sonra da “kontrollü darbe” diye darbecileri savunan Kılıçdaroğlu’nu düşünürseniz taşlar yerine oturur her şey anlaşılır. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 02:58 tarihinde yazdırılmıştır.