Vaşington portakalı sen Mordak’ın sesisin

Yazar -

Vaşington portakalı sen Mordak’ın sesisin  

CHP Genel Başkanı olduğu yıllarda Deniz Baykal bir grup konuşmasında şöyle demiştir. “yabancı bir ülke (İsrail) Türkiye’den bir şey isteyip de alamadığında bizdeki bir takım medya vermeyen hükümetler aleyhinde kampanya başlatıyor, bu ne demek oluyor? Diyeceksiniz ki bu bir komplo teorisidir. Maalesef bu coğrafya da her şey komplodur. İran’daki Musaddık olayı komplo değil miydi? Bizdeki Şeyh Sayıt olayı komplo değil miydi” Deniz Baykal’ın konuşması böylece uzayıp gidiyor. Baykal bu konuşmayı yaptıktan sonra ben etrafıma “bu adamı CHP’nin başında daha fazla tutmazlar” demiştim, dediğim gibi de oldu.

Buna benzer sözleri söyleyen çok kişi varda ben özellikle Baykal’dan örnek veriyorum. Baykal soruyor “ey Türkçe yayın yapan medya siz neden Türkiye’den yana değil de İsrail’den yanasınız” bende şu CHP’lilere soruyorum “siz Deniz Baykal’ın dediğini anlamadınız mı?” Anlamadığınızdan eminim, ben anlatmaya çalışayım. Bakın, sizin en çok izlediğiniz Fox televizyonu var ya o televizyon bir Siyonist Yahudi’nin televizyonudur. O Türk televizyonu değildir. Türkçe yayın yaptığına bakmayın. Sahibi Mordak’tır. ABD’de oturur ama Yahudi’dir. Onun spikerleri de Mordak’ın sesidirler, yani onun çalışanlarıdır. Hani diyorlar ya “biz tarafsız, halkın sesiyiz” yalan, pis yalancılar. İşleri güçleri İsrail’in hoşuna gitmeyen hükümetleri yıpratmak, huzursuzluk çıkartmak, soğan ucuzsa üreticinin yanında bağırmak, pahalıysa tüketicinin yanında gürültü yapmak ama illa da şamata gürültü fitnelik yapmak. Türkiye seksen bir milyon olmuş. Mutlaka memnuniyetsiz birileri olacak. Ne edip yapıp onları bulup televizyonlara çıkarmak. Bulamazlarsa da yalan söyleyip iftira atmak. Siyonist Yahudi’nin işi budur.

Siyonist uşağı portakal son günlerde halkı sokağa davet ediyor. Maksadı anarşi olsun, sokaklarda araçlar yakılıp dükkanlar yıkılsın, Türkiye zarar görsün vay pis Siyonist Yahudi vay. Yahu İsrail’de böyle bir televizyon kurulabilir mi? Bizde öyle bir portakal bulsak. Yahudi gençlerini sokağa davet etsek. İsrail’de yüzlerce atom silahı var, bunların aleyhinde hiçbir Yahudi çıfıtından tek ses çıkmadı. Bizde bir nükleer santral kurmaya kalktığımızda arkasından Siyonist ajanların olduğundan emin olduğum bir sürü anarşist sokaklara dökülüyor. İşte bu ülke için en büyük tehlike onlardır. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 13:12 tarihinde yazdırılmıştır.