BASKETBOL’DA ŞAMPİYONLAR….

Yazar - Metin Dikener

BASKETBOL’DA ŞAMPİYONLAR….  

Yer Artan Konfeksiyon mağazası.

Haldun Artan sevdiğim taktir ettiğim zamanında oynadığı basketbolunu da seyredip beğendiğim, aynı zamanda dükkan komşum. Toplanmışlar hararetli konuşuyorlar. Biraz spordan biraz da siyasetten bahsediyorlar. Tabii beni de davet ettiler. 

Işık günüşen ‘’biz Antalya’da yapılan çok önemli Veteranlar Basketbol Turnuvasında Şampiyon olduk. Necati Kayhan’ın elindeki şampiyonluk kupamız.’’  Abbas Şen olaya başka açıdan girdi; ‘’Haldun Artan başkanlığa getirildi.’’dedi. ‘’Necati hocamıza da transfer teklifinde bulunduk. Sen de bundan sonra basın temsilcimizsin.’’ Teşekkür ettim. Haldun Artan’ı tebrik ettim. Ayrıca Antalya’da bu büyük başarıyı yakalayan birçok güçlü takımlarla mücadele ederek bu anlamlı kupayı kazanan Lüleburgaz Veteran Basketbol Takımımızın da şampiyonluğunu kutladım.

Sevgili kardeşlerim bu toplantınızın spor ayağı, bir de bunun siyasi ayağı yok mu? Hakan Aktürk Abbas Şen’i gösterdi. ‘’Abbas Şen ağbimiz siyasetin en önemli vede en etkili ismidir.’’ dedi. Abbas Şen gülerek, ‘’Siyasette sporda birbirine kardeş değil mi? Bak, Necati Kayhan süper bir transfer teklifi tarafımızdan aldı. Evet demesi için kendisini ikna edeceğiz. Sen rahat ol, biz basının da senin de kıymetini bilenlerdeniz bu konuda sana mutlaka bilgi vereceğiz. Siyasi bir toplantı tabi ki yapacağız.’’

Mesele anlaşıldı. Bugün tüm konuşmalar spora ayrılmıştı. Ne diyelim siyasi ayakta buluşmak ümidi ile iyi haftalar dileyelim.

 

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 11:20 tarihinde yazdırılmıştır.