Takimlarin maddi sorunları çözülmeli

Yazar - Metin Dikener

Takimlarin maddi sorunları çözülmeli  

İstasyonspor büyük başarılara imza atarak bölgesel bal ligine yükselmişti. Takıma yıllarını veren maddi ve manevi fedakarlığının yanında bir de takımın antrenörlüğünüde üstlenen Mehmet Çekiç  zorluğu ve de yokluğu yenerek bal ligine katılacağız, şampiyonluğun gururu ve sevincini futbolcularımızla beraber yaşayacağız,  demişti. İstasyonspor bal ligine katıldıktan sonra, Mehmet Çekiç çok önemli açıklamalarda bulundu.

‘’Daha evvel Bölgemiz Süper Amatör Kümesinde Şampiyon olarak  bal ligine yükselen Vizespor ve daha sonra Babaeskispor maddi sorunlar yüzünden bal ligine katılamamış bu takımlar futbol federasyonundan 2 şer sene Bal ligine katılamaz cezası almıştı. Biz İstasyonspor olarak aynı duruma düşmek istemedik. Peki Bölgemiz Süper Amatör Kümesinde oynayan tüm takımların mücadelesi şampiyon olmak değil mi? İstasyonspor olarak maddi sorunlar yüzünden bal ligine katılamıyoruz desek. Girmesek bir de ceza yesek. Seneye tekrar Bölgemiz Süper Amatör Kümesinde oynarken biz o başarıyı yakalayan futbolcularımıza ne söyleyebiliriz? Biz şampiyonluğa oynuyoruz. Peki, o futbolcular  başta bana, Başkan ve Yönetim kuruluna şampiyon oldukta ne olduk sorusunu sormazlar mı? Takımdan sorumlu hoca olarak benim başkan ve yönetim kurulunun o zaman bu kulüpte değer ve kıymeti kalmaz. Bal liginde oynadığımız maçlarda  evet çok kötü ve beklenmeyen neticeler alıyoruz. Bakın futbol güç meselesidir. İstasyonspor olarak bal liginde şampiyonluğa oynayan süper transferler yapan bir kulüp değiliz. Bal ligine neden katıldığımızı bir nebze de olsa anlatmaya çalıştım.’’

İstasyonspor’un çok değerli hocası Mehmet Çekiç‘in bu görüş ve bilgilerine içtenlikle katılıyorum. Ben şu köşede bal ligine katılmayı hak ettikleri halde maddi sorunlar yüzünden katılamayan Vizespor  ve Babaeskispor ‘u tenkit etmedim mi? Oynadığınız ligte gayeniz ne? Kırklareli vilayetinin iki büyük kazasının takımı olarak katılamıyoruz kararı size yakışıyor mu demedik mi? Ben Lüleburgaz’ın bir mahalle takımı olarak bölgesel bal ligine katılan İstasyonspor’u bu duygular içerisinde candan kutluyorum.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 22:03 tarihinde yazdırılmıştır.