DEVLET MİLLİ OLUNCA KUMPASLAR YERLEBİR OLUYOR

Yazar -

DEVLET MİLLİ OLUNCA KUMPASLAR YERLEBİR OLUYOR  

Türkiye’mizin en büyük şehri İstanbul’un ortasında adamlar cinayet işliyorlar.

Cinayet her ülkede her şehirde olabilir ama bu öyle bir cinayet değil.

Adamlar muhalif bir gazeteciyi elçiliklerine çağırıyorlar.

İki uçakla katiller ta Suudi Arabistan’dan geliyorlar.

Adamı yok ediyorlar.

Boğdular mı, doğradılar mı, kestiler mi, astılar mı? Her ne yaptılarsa adam yok oldu.

Bu cinayeti de o kadar pervasızca işliyorlar ki, kendilerinden o kadar eminler ki, işledikleri cürümün örtbas edileceğinden o kadar eminler ki ama olay hiçte katillerin hesapladıkları gibi gelişmiyor. Türk Devleti bu işe el koyuyor. Safha safha gelişmeleri bütün dünyaya duyuruyor. Katiller önceleri inkar ve örtbas etmeye çalışsalar da bütün dünyanın gözleri önünde katil ve haydut oldukları sergileniyor. Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin özeti budur.

Türkiye bu işe tam bağımsız bir ülke gibi ele aldı. Daha da elimizde çok ilginç deliller var diyorlar. Bu da canileri titretiyor. Ülke televizyonunda bir konuşmacının işaret ettiğine göre Suudiler dolambaçlı yollardan Türkiye’ye büyük paralar teklif etmişler, bu işi kapamamız için. Ama Türkiye artık öyle eski Türkiye değil. Türkiye’miz artık bağımsız bir ülkedir. Belki de soranlarınız vardır “Eskiden bağımsız değil miydik?”

El cevap “Evet eskiden bağımsız değildi.” Eskiden Siyonist’in, MASON’un, CIA, MOSSAD ajanlarının sözü geçiyordu. Eskiden bu ülkede ne biçim siyasi cinayetler işlenirdi de failleri hiç yakalanmazdı. Şimdi öyle cinayetler oluyor mu?

Türkiye’nin milletine ve devletine bağlı polisleri milli bir istihbaratı (MİT) var.

Ülkede bir milli iktidar mevcuttur. Artık Amerikalısı, İsraillisi kafasına göre cinayet işleyip dilediklerinin üzerine atamazlar. Adama “çüşşş” derler. Para da, tehdit de, şantaj da sökmez.

Şimdiki Milli İstihbarat Başkanımız Hakan Fidan göreve geldiğinde hatırlar mısınız İsrail nasılda itiraz etmişti. Haydutlar bize emir vermeye o kadar alışmışlar ki kimi MİT’in başına getireceğimizi bile onlara sormalıymışız. Zaten şuandaki Suudi idarecileri de birer İsrail ve ABD uşağıdırlar. Bu cinayeti de MOSSAD, CIA ve Arap haydutları beraber düzenlediler.

Onlara şimdi Türkiye’de işbirlikçi siyasetçi ve istihbaratçılar lazımdır.

Maalesef onların sevdikleri siyasetçiler iktidar olamadılar. Türkiye’de eylem yapacaklar, bundan sonra yeniden kar ve zarar hesabı yapmak mecburiyetindedirler. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 16 Nisan 2024, 14:11 tarihinde yazdırılmıştır.