TOKATSPOR-KIRKLARELİSPOR

Yazar - Metin Dikener

TOKATSPOR-KIRKLARELİSPOR  

Kırklarelispor  dört haftadır oynadığı ligte çok kötü bir performans gösteriyor. İlk evvela deplasmanda ŞanlıUrfaspor karşısında iyide futbol oynadıkları bir maçta rakibine 2-1 mağlup oldu. 

Kırklarelispor iç sahada Konya Anadolu Selçukluspor ile 0-0 berabere kaldı.  Kırklarelispor bu maçta  hakem hatalarından dert yandı.

Gittiği İstanbul’da zor günler geçiren rakibi Karagümrük takımından da yediği bir golle maçı kaybetti. 

Tüm gözler ve de ümitler  iç sahada oynayacağı alt sıralarda olan rakibi Darıca Gençlerbirliği’ni yenmekti. Ama ne var ki evdeki hesap  bu maça uymadı. Yediği gole karşılık veremeyen Kırklarelispor, taraftarlarını da üzerek sahayı terk etti. Aslında Kırklarelispor lige fırtına gibi girmişti. Alınan galibiyetler ilaç gibi gelmiş. Takıma şampiyonluğa oynuyorum havasını vermişti. Fakat bu başarıların arkası maalesef gelmedi.

Kırklarelispor bu hafta deplasmanda Tokatspor ile oynuyor. Tokatspor oynadığı sekiz maçta da  galibiyeti olmayan bir takım. Zaten liginde son sırasındalar. Bu Kırklarelispor için bence büyük bir avantaj. Zayıf rakibi karşısında galibiyete oynayacak olan Kırklarelispor  güçlü kadrosu ile bunu  başaracak, sahadan arzu ettiği  galibiyetle ayrılacak düşüncesi içerisindeyim. Yarın oynayacağı bu maç Kırklarelispor açısından çok çok önemli. Alınacak galibiyet takıma büyük moral ve güç verecek. Kırklarelispor bu maçın akabinde kendi saha ve seyircisi önünde  ligin lideri Menemenspor ile oynayacak. Dikkatle izlediğim Menemenspor her sene şampiyonluğa oynuyor. Ama ne var ki ipi bir türlü göğüsleyemiyor. 

Çok enteresan neticelerin alındığı 2. Türkiye Profesyonel ligi Kırmızı grubunda takımımız Kırklarelispor yukarıda da  dediğim gibi  ilk önce yarın deplasmanda oynayacağı Tokatspor maçını kazanmalı.

Kırklarelispor’un bu zorluğu başaracağını, sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor ve başarılar diliyorum.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 05:32 tarihinde yazdırılmıştır.