ATATÜRK, TÜRKLERİN ATASIYSA MİRASI DA TÜRKLERİNDİR

Yazar -

ATATÜRK, TÜRKLERİN ATASIYSA MİRASI DA TÜRKLERİNDİR  

ATATÜRK, demek “Türklerin Atası” demektir.

Yani sadece CHP’lilerin Atası değilmiş. Atatürk’ü sadece yüzde yirmi ikilik bir CHP’yle sınırlayamazsınız. Bazen de yüzde onun altına düşen bir CHP nasıl Atatürk’ün tek mirasçısı oluyormuş? Bende bir Türk’üm bende mirastan pay isterim. Diyeceksiniz ki sen bir parti değilsin Atatürk mirasını partilere bırakmış. Öyleyse Atatürk’ün mirası bütün partilere taksim edilsin, aldıkları oy nispetinde dağıtılsın. Buda mı olmadı? O zaman hazineye bırakılsın, en iyisi budur.

PEKİ, CHP ATATÜRK’ÜN VARİSİ OLMAYA LAYIK MI?

Asla. Atatürk ölürülmez, paralardan, pullardan resimlerini CHP kaldırdı. Resmi dairelerden resimlerini kaldırdı. Bazı yerlerden heykelleri de kaldırdı yerine İsmet İnönü’nün heykellerini ve resimlerini koydu. Babaeski Meydanı’nda halen bir İnönü heykeli dikilip duruyor. (Babaeski’ye ne hizmeti olduysa) Eğitimden kültürden Atatürk’ün çizgisini değiştirdi. Atatürk’ün kapattığı Mason lojalarını yeniden açtırdı. Velhasıl Atatürk’le ilgili her şey unutturulmuştu. Ta ki 1950’de Demokrat Parti iktidara geldi de Atatürk yeniden hatırlandı.

“ATATÜRK’Ü KORUMA KANUNU CHP’YE KARŞI ÇIKARILDI” Halen yürürlükte olan Atatürk’ü koruma kanunu 1952’de Menderes ve iktidarı tarafından Atatürk’ü CHP’den korumak için çıkartıldı. “YA ŞİMDİ?”

Atatürk’ün fikirlerini beğenmeyen çok insan gördüm ama ona açıktan küfreden (kefere diyen) bir kişi biliyorum o da şimdi CHP’de genel başkan yardımcısıdır.

Her meselede Türkiye’nin menfaatlerinin karşısında olan, PKK’lılara tek kötü söz söylemeyen genel başkanlarının Dersim isyanından kılpayı kurtulmuş, sülalesinden binlerce kişiyi kaybetmiş, SSK genel müdürüyken PKK’lıları hastanelere müdür yapmış. SSK telsizlerini PKK’lılara vermiş bir CHP mi Atatürk’ün varisidir?

Atatürk resimleriyle çocuk katili Apo’nun posterlerini yan yana taşıyanlar mı Atatürk’ün varisidir?

Saros ve Rokofeller Vakfı’ndan para yardımı alanlar mı Atatürk’ün varisidir. Uzatmayalım Meclis’te Atatürk’e en uzak parti CHP’dir.

“ATATÜRK HİSSELERİNDEN FAYDALANMIYORUZ”

Sözü kuyruklu bir yalandır. Bir kere İş Bankası yönetiminde dört adet CHP’li var. Bunları Kılıçdaroğlu tayin ediyor. Bir tanesi de Tuncelili (acaba Dersim isyanında ölümden nasıl kurtulmuş?) Bunların yönlendirmeleriyle Aydın Doğan’a İş Bankası’ndan nasıl kıyaklar yapıldığını Aydın Doğan’ın da Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olmasındaki etkisini sadece aptallar bilmiyor. “Eşşek eşşeği ödünç kaşır”  misali. Bu kadar yeter mi? Saygılarmla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 13:16 tarihinde yazdırılmıştır.