Motosiklet denetimleri arttırılmalı

Yazar - Ertan Bayer

Motosiklet denetimleri arttırılmalı  

Havaların ısınması ile birlikte Lüleburgaz’da araç trafiğine giren ve gürültü kirliliği yapan motosikletlerin sayısı da arttı. Bu motosikletlere denetimler başladı ancak bunların en az her ay yapılması gerekiyor.  

Çünkü egzoz gürültüsü çıkartıp başka insanların mutsuz olmasını seyrederek mutlu olan insanlarla başka bir şekilde mücadele edilemez. Lüleburgaz’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Lüleburgaz Zabıta Müdürlüğü’nün birlikte yaptığı bu denetimleri Lüleburgazlılar özledi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Caddesi içerisinde bir olay yaşadık. Yanımızdan hızla egzoz bağırtarak geçen sürücüleri de kasksız olan motosikletleri görmeyen veya görmemezlikten gelen zabıta görevlileri oldukça yavaş giden, kaskı ve plakası olan, egzoz da bağırtmayan sürücüleri durdurup uyardı. İş yapmak için mi yapıyorsunuz. Yoksa insanları rahatsız eden motosikleti mi ayırt edemiyorsunuz anlayamadık. Ama dileğimiz bu işin düzelmesi.

Geçtiğimiz günlerde CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Özgür Kaya’ya 8 tane ceza yazıldığını ama MHP İlçe Başkanı’nın Kongre Meydanı’na aracını çektiğini ama hiç ceza yazılmadığını bu satırlarda dile getirdik. Ancak yazı yazılınca gerçek ortaya çıktı. Meğer Aynı süre içerisinde AKP İlçe Başkanı arabasına 14, MHP İlçe Başkanı arabasına 13, CHP İlçe Başkanı arabasına da 11 kez ceza yazıldığını öğrendik. Yani MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı “Cezalar bana vız geliyor. Bende para var diyor”  İşin özü vatandaşları rahatsız etmeyin egzoz bağırtıp gürültü yapmayın.

X                  x                         x

CHP BOMBAYI PATLATTI.

Ha açıklandı, ha açıklanacak derken CHP Cumhurbaşkanı adayı olarak Muharrem İnce’yi açıkladı.

Yapılan bu açıklama AKP, MHP ve BBP’yi epey rahatsız etti.  Muharrem İnce 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan seçimlerde yüzde 25’in üzerine çıkarsa bu seçimler ikinci tura kalır. İkinci turda da vatandaşlar bu iş TAMAM der ve Muharrem İnce Cumhurbaşkanımız olur.

22 Mayıs’ta milletvekili adayları kesinleşecek ve çalışmalar hızlanacak. Lüleburgaz, Kırklareli, Trakya ve Türkiye için en iyisinin olması dileğiyle kalın sağlıcakla…

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 05:02 tarihinde yazdırılmıştır.