31 MART VAKASI YÜZ YIL SÜREN GİZLİ ESARETİMİZ

Yazar -

31 MART VAKASI YÜZ YIL SÜREN GİZLİ ESARETİMİZ  

13 Nisan 1909 o gün ki kullanılan Rumi takvime göre de “31 Mart 1325” yani bundan tam yüz dokuz yıl önce bugün boynumuza ip takılmış, idam fermanımız yazılıp uygulanmaya konuşulmuştu. İyi niyetli olanların alabildiğine acemi, akılsız, aptal olduğu, arkadan ise cin, şeytan, fitne, hain, alçak Siyonist, mason ve milletimize düşman ne kadar güruh varsa birleşip iki Abdülhamid’i devirdiler.

O gün devrilen Sultan Abdülhamid değildi.

Yıkılan yok edilen altı asırlık imparatorluğumuzdu. O gün idam edilen yeryüzünün gördüğü en muhteşem medeniyetimiz idi. Görünürde bir sultan devrilmiş gibiydi ama, sonra dan görülen süreç hiçte öyle olmadığını gösterdi.

1909 yılında darbe yapıp sultanı devirdiler. 1912 de Balkan harbiyle bütün Rumeli’ni elimizden aldılar. Abdülhamid devrilmesiydi balkan harbi çıkmaz, çıksa da yenilmezdik.

Balkan harbinde kayıplarımız sanki yetmedi iki yıl sonra 1914’te gönüllü olarak birinci cihan harbine girdik. Yine yenilendik. Bu defa bütün devletimizi kaybettik. 1919’da yeniden istiklal mücadelesi yaptık. Bir dört sene de bu savaşımız sürdü. Sadece on yıl önceki topraklarımızın beşte birini kurtarabildik. Yani Anadolu’yu ve şu küçük Trakya parçasını kurtardık. Onu da kurtardık mı, kurtaramadık mı pek belli değil. Neden mi? Nedenini nasıl anlatayım? Savaşlar yaptık, zaferler kazandık kazanmasına da sonra bir döndük baktık ki köşe başlarını Siyonist uşağı masonlar, dönmeler kapıvermiş.

Bir gün bir televizyonda “Kamuran İnan” söylediydi. “Türkiye’de bir çok ülkenin lobisi vardır. En zayıf lobide TÜRK LOBİSİDİR” bu söz doğruysa hani biz İstiklal harbini kazanmıştık ya? Yine bir gün “Prof. Mim Kemal Öke” bizatihi bize söyledi. Elindeki masonlar aleyhindeki kitabı göstererek “bana İsrail elçiliğinden birileri geldi, bu kitabı yayınlama, Türkiye’de hangi makamı istiyorsan söyle seni oraya getirelim, dediler”

Hayret yahu adamlar İsrailli ve Türkiye’de makam vaat ediyorlar. Mesela mit müsteşarlığı olabilir miydi?

Eğer öyleyse Türkiye bağımsız mıdır?

Biz istiklal harbini kazandık mı öyleyse?

Seçimler, ne zaman millet iktidar seçse arkadan darbeler, yalanlar, iftiralar, olaylar. Vay alçaklar var. Bir asırdır başımıza gelen her türlü belanın planladığı ve uygulamaya konulduğu zaman, 31 Mart darbesiydiler. Son sekiz on senedir yeniden bağımsızlığımızı kazanmaya çalışıyoruz.

Bir asır önce 31 Mart’ı yapanların itlere, uşaklara yeniden bizi esir edebilmek için her türlü yalan, iftira, isyan ne bilirlerse uyguluyorlar. Kavganın özü budur. Saygılarımla.

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 12:26 tarihinde yazdırılmıştır.