KAYGILIYMIŞ ABD AVRUPA VE KILIÇDAROĞLU, TÜRKELİNDAKİ AFRİNDEN

Yazar -

KAYGILIYMIŞ ABD AVRUPA VE KILIÇDAROĞLU, TÜRKELİNDAKİ AFRİNDEN  

Öyle diyor Amerikalılar ve de Avrupalılar “Kaygılıyız” diyorlar. Ve de Kılıçdaroğlu gibiler.

Tabi ki “kaygılı” olurlar, neden mi?

Çoook silah vermişlerdi oradaki adamlarına. Bütün bu ileri teknoloji silahlar Türk ordusunun eline geçti, ve de özgür Suriye ordusuna.

Nasıl kaygılı olmasınlar, üzülmesinler ki?

Beş bine yakın sadık köpekleri yok oldu.

Nasıl kaygılanmasınlar? Onlara çok güvenmişlerdi. Ya o kadar tahkimat? Dağları delmişler, Fransızların ikinci dünya harbindeki “Macuna” hattı gibi tüneller, betondan kaleler, sığınaklar?

Türk ordusunun önünde toz, buz olup gitti. Buna can dayanır mı? Nasıl kaygılanıp üzülmesinler? Hâlbuki bu silahlara, bu tahkimata ve bunca çapulcu it sürüsüne çok güvenmişlerdi ve bel bağlamışlardı, üzülmezler, kaygılanmazlar mı hiç?

Ya Mehmetçiğin cesareti, savaş kabiliyeti? Ya arkasındaki Türk milletinin desteği, birlik ve beraberliği? Hangi düşman, hangi alçak buna üzülmez, bundan kaygılanmaz?

Ya Türk ordusunun elindeki silahlar? Atak helikopterleri, silahlı, silahsız İHA’lar ve de füzeler, obüsler? Onları kullanan mübarek eller? Düşmanın uykularını kaçırmaz mı, söyleyin kaygılandırmaz mı? Hele bunca terörist temizlendiği halde tek bir sivilin zarar görmemesi? İşte ondan kaygılılar.

Amerika, Rusya, İran ve de Esad güçleri, bir silahlıyı susturmak için bin silahsızı yok ediyorken, çocukları, kadınları, ihtiyarlar, hastane, fırın ne varsa bombalarken, binlerce yüzbinlerce masumu yıkıp yok ederken,                            bakar mısın şu Türk’ün yaptığına. Bu durumdan hiç kaygılanılmaz mı?

En çokta neden kaygılılar biliyor musunuz?

Hani Afrin halkının Mehmetçiği kucaklaması var ya? İşte onları kaygılandıran ve de kahreden o dur. Hani diyor ya bir ihtiyar “Evladım şimdiye kadar neredeydiniz? Sizi bekledik hep” yaaa.

Hangi ordu işgal ettiği yer de böyle karşılanmış? Alkışlar, zılgıtlar, gözü yaşlı anneler, tankların üzerinde gülüp poz veren çocuklar. “Afrin’e sakın ha girmeyin” diyen Kılıçdaroğlu’nun bir bildiği varmış meğer.

Şimdi bundan sonra Türk ordusu ya “oralardan çıkmam” derse. Ya oraların halkı “sizi asla bırakmayız gitmeyin” derse. İşte büyük KAYGI budur. Saygılarımla

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 16 Nisan 2024, 17:00 tarihinde yazdırılmıştır.