Şeker hastası nasıl olunuyor muş ? Gel de öğren

Yazar - Ertan Bayer

Şeker hastası nasıl olunuyor muş ?   Gel de öğren  

Ülkemizde herkes bir parti genel başkanının  önce “Bu işin doğrusu A’dır   dediğini ve büyük bir alkış aldığını bir sonra  ki gün ise  A yanlış kim demiş A?  Bu işin doğrusu B’dir” dediğini ve yine alkış aldığını konuşuyor. Kimsenin aklı bu işe ermiyor.

 

Ülkemizin eğitimli kesimi ise bu alkışlayanlara şaşırıyor.  Yine bu alkışlayanlar tek taraflı haberler yapan bir televizyon kanalının “14 şeker fabrikası satılınca Şeker Hastalığı yüzde 14 azalacak yalanına inanıyor”

 

Tam da  Bu iş nasıl oluyor ?” derken ilahi adalet buna cevap veriyor.  

 

Komşusu aç iken kendi tok yatan ve komşusuna bir kap çorbayı bile çok görenler bu ülkede  bilgisayardan inek sağdıranlara  550 milyon kaptırıyor. Zeka seviyeleri bu. Ve bu paraları kaptıranlar geri almak için yine dolandırıyor. Sen hala alkışa mı takıldın?” diyor.

 

İşte Trakya Şeker Platformu da 25 Mart 2018   Pazar günü saat 14.00’te gerçekleşecek olan “Şeker Yürüyüşü” nde Lüleburgaz’a, Kırklareli’ne, Trakya’ya hatta tüm Türkiye’ye gerçeği anlatacak.

 

Şeker Hastalığı’ndan  Pancar Şekeri üreten Şeker Fabrikaları’nı satarak değil, Nişasta Bazlı Şeker (NBŞ) kullanmayı bıraktığımızda  kurtuluruz” diyecek.

 

Milli ve din kalkanı ile ülkenin gerçek milli değerlerini satanlara karşı, ülkenin gerçek milli değerlerinin Alpullu Şeker Fabrikası ve ülkemizdeki diğer Şeker Fabrikaları olduğunu haykıracak.  Satılmaması gerektiğini vurgulayacak.

 

Lüleburgaz’da artık her hafta bir kişi kanserden, bir kişi de kalp krizinden ölüyor.  Ve uzmanlar bunun NBŞ ile Genetiği Değiştirilmiş Organizma (GDO)’lı ürünler tüketmekten kaynaklandığını söylüyor.

 

İşte tam bugünlerde Şeker Yürüyüşü, sağlığına ve ülkene sahip çıkmaktır.

 

Pancar şekeri tadında günlerde buluşmak dileği ile kalın sağlıcakla…

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 07:08 tarihinde yazdırılmıştır.