ABD BÖLGEMİZDE İSLAM BİRLİĞİNİ KOMİNİZMLE DAĞITMAK İSTİYOR

Yazar -

ABD BÖLGEMİZDE İSLAM BİRLİĞİNİ KOMİNİZMLE DAĞITMAK İSTİYOR

Ordumuz 20 Ocak günüden beridir Suriye topraklarında yeni bir harekât icra ediyor. Bu harekâtın amacının ülkemiz güneyinde ABD ve İsrail’in kurmaya çalıştığı bir terör devletini ortadan kaldırmaktır. Böyle bir terör devleti ABD’nin hiçbir işine yaramaz. Lakin ABD’yi içeriden tamamen ele geçirmiş olan Siyonist Yahudiler bunu çok istiyorlar. Maksatları da İsrail Yahudi Siyonist devletinin çevresinde huzur ve istikrar bırakmamaktır. Libya, Suriye, ırak ve Yemen’deki bütün kaos, dökülen her kan öldürülen her Müslüman, İsrail’in rahatı ve güvenliği adınadır. Sıra İran ve Türkiye’dedir. Uzun zamandır İran’la Türkiye’yi savaştırmak için çabaladılar. Fakat bu oyunu Türkiye gördü ve oyuna gelmediler. Geçmişte Saddam aptalı gelmişti. Yeni oyunların peşine düştüler. İran’ı karıştırmak istediler. Türkiye İran’a sahip çıktı. Zira İran sadece Türkiye isterse karıştırılabilir. Çünkü İran nüfusunun yarısı Türk kökenlidir ve Türk televizyonları izlenmektedir. Türkiye’yi oyuna getirmeyen ABD ve Siyonist alçaklar Türkiye içerisinde akla hayale gelmeyen fitnelikler tezgahladılar. FETÖ olayı da bu bin bir fitnelikten birisiydi. FETÖ bir İslami din adamı değil bir ABD İsrail ajanıydı. Yani öyle olduğu açık bir şekilde anlaşıldı. FETÖ, CIA ve MOSSAD’ın müştereken düzenlediler. 15 Temmuz 2016 darbe teşebbüsü eğer başarılı olsaydı Türkiye’de İran’da mahvolmuştu. İstedikleri savaşı da çıkaracaklardı, iç kaosu meydana getireceklerdi. Yani İran’da Türkiye’de tam bir Suriye olacaktı. Allah C.C. ve milletimiz buna müsaade etmedi. ABD ve Siyonistlerin son ümitleri içimizdeki ve çevremizdeki Marksist ve komünistler kaldı. Uzun zamandan beri üzerlerinde çalıştıkları PKK’lıları dinden imandan çıkardılar ve bölge halklarıyla manevi ve kültürel bağlardan uzaklaştırdılar. Malum PKK, Marksist ve komünist bir örgüttür. Marksist ve komünist haydutlarında din ve imanla asla alakaları olmaz.

ABD ve Siyonistlerde böyle dinsiz, imansız çeteleri hem çok sever hem de kirli işlerin de bunları en verimli şekilde kullanır. PKK’ya beş bin tır silah göndermiş. İkinci dünya harbinde de komünist Rusya’ya Alaska üzerinden iki yüz elli bir kamyon silah göndermişti. Şimdi Suriye, Türkiye, Irak ve İran halkları çoğunlukla Müslümandırlar. Bu durum manevi bir kardeşlik teşkil ediyor. Bazen idarecileri aptal da olsa halklarımız böyledir. İslami bütünlüğü yıkmak için ABD ve Siyonist alçaklar gizliden gizliye komünist düşünceyi destekliyor. DHKPC ve PKK işbirlikleri bu sebeptendir. BUNDAN SONRA CHP’YE DİKKAT. PKK’lılar DHKPC’liler yavaş yavaş CHP ile bütünleşmeye başladılar. CHP’de geleneksel ulusalcılık ve Atatürkçülük bitiyor.

 

Yeni seçilen İstanbul il başkanı bu gidişin işaretlerindendir. Kemal Kılıçdaroğlu’da aynı kafadadır. Bunların ABD’li Rokofeler ve Soros vakıflarından yardım aldığını bilmeyen yok. Bundan sonra ABD oyunlarını bence CHP üzerinden oynayacaktır. Uyanık olalım. Saygılarımla 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 22:24 tarihinde yazdırılmıştır.