2017’den 2018 YILINA…

Yazar - Metin Dikener

2017’den 2018  YILINA…

OLAY HABER ‘de olduğu gibi aynen HÜRFİKİR Gazetesi’nin de çok değerli okuyucularının, sporseverlerin, takımlarına gönülverenlerin, siyasetin içine girenlerin, Lüleburgaz’a her konuda hizmet edenlerin, Lüleburgaz’a huzur getirenlerin yeni yıllarını candan kutluyorum.

 CHP’de Sn. ÖzgürKaya tekrar Lüleburgaz’da yapılan seçimler sonunda İlçe Başkanlığı’nı kazandı. Bu tamamen sevilmesi, sayılması, siyasetin olması gereken işleri başarıyla yerine getirmesi, iyi günde hüzünde varlığını hissettirmesi ve her toplumun içine girmesindendir.

Ben siyasetin içinde değilim ama onu fevkalade başarılı buluyorum.

Şimdi en önemlisi gazeteci Sn. Ertan Bayer’in seçimlerden önce Sn. Özgür Kaya‘nın seçimi kazanır demesi ve de bilmesi. Bir gazetecinin aslında bu büyük risk alması değil mi? Bu da görüş meselesi. Her ikiside tebrik edildi. Örneğin ben Sn. Özgür Kaya‘nın partisinin ve kendisinin yanında değilim ama ne var ki çalışma şeklini beğeniyorum. Gördüğü her yerde selam vermeden hatırımı sormadan geçtiğini görmedim.

Peki siyasetin içindeyim diyenler? Bir yerlere gelmek isteyenler… Selam vermesini bilmeyenler... Siyasetten ne bekliyorlar? Başarı sevgi, saygı, tatlı dil, güleryüz ve çok doğru çalışma değil mi? diyor. 2018 yılının herkese farkındalık yılı olmasını ve gönüllerince geçmesini dilerim.

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 22:23 tarihinde yazdırılmıştır.