ABD PKK VE HATTA CHP’YE RAĞMEN ÜLKEMİZ KALKINIYOR

Yazar -

ABD PKK VE HATTA CHP’YE RAĞMEN ÜLKEMİZ KALKINIYOR

Evet, evet, Türkiye kalkınıyor. İçinde bulunduğumuz yılın üçüncü çeyreğinde yüzde on birden fazla kalkınmışız. Bu bir dünya rekorudur.

Dünyada milyar doların üzerinde yapılmakta olan eser sayısı “on” civarındaymış. Bunun yedisi (7) Türkiye’deymiş, nasıl?

Sevinmediniz mi?

Dünyanın en geniş Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçen sene devreye girdi. Geçen hafta yeni bir metroda İstanbul’da devreye girdi. Bu metroda sürücü yokmuş, yani insansız gidiyor trenler. Sevinmediniz mi? Her tarafta hızlı trenler çalışıyor, yenileri yapılıyor, sevinmediniz mi, heyecan duymadınız mı? Bütçe görüşmelerinde bakanlarımız yeni icat silah sistemlerimizi anlatırken sevincimden yerimde duramıyordum. Yahu ülkemiz kalkınıyor. Bu yılın ilk sekiz ayında trafiğe bir milyon, otomobil çıkmış bu bir kalkınma değil midir?

Dünyadaki ekonomi çevreleri birer birer ibrelerini yukarı doğru yükseltiyorlar. Yalanları, manipülasyonları tutmadı. Kriz ihbarları, probantaları işe yaramadı. Darbe teşebbüsleri, bölücü terör faaliyetleri Türkiye’yi durduramadı. Türkiye engelleri eze eze geliyor, barikatları yıka yıka geliyor. Yolları yapa yapa,  köprüleri kura kura, barajları yükselte yükselte, uçakları uçura uçura geliyor, tanklarla toplarla geliyor.

Amerika demekki bunu görüyor, durdurmak için çareler arıyor. Onun için PKK’ya PYD’ye destek veriyor. Onun için FETÖ’yü devreye sokuyor, darbe yaptırıyor.

VE DE CHP’YE RAĞMEN KALKINIYORUZ

CHP’nin genel başkanı Kılıçdaroğlu birkaç yıl önce İspanya’da bir enternasyonel toplantısında “Türkiye batacak, Türkiye’ye para göndermeyin” demişti. Ey Kılıçdaroğlu Türkiye batmadı bak gördün mü? Neden öyle dedin? Yalan mı söyledin? Yoksa sen gerizekalı birisi olduğun için mi öyle söyledin, yani sahiden Türkiye’yi batacak mı sandında solcu dostlarının paraları Türkiye’de batmasın diye uyarmak için mi öyle söyledin? Ey Kılıçdaroğlu içinde bulunduğumuz yılın başlarında Almanya’ya gittin Fox dergisine demeç verdin. “Türkiye’de can güvenliği yok” dedin. Sen Türk değil misin? Türkiye’de yaşamıyor musun? Almanya Türkiye’ye en çok turist gönderen ülkedir. Ödemeler dengemizde  turizm gelirleri önemli yer tutmaktadır. Türkiye’ye turist gelmezse dış ticaret açığımız büyür. Sen Almanya’da neden öyle söyledin? Sen hain misin? Dünyanın hangi ülkesinde senin gibi bir insan vardır.  ülkesinin aleyhinde bu kadar açıkça çalışsın ve Almanlar Türkiye’ye gelmeyin “Türkiye’de can güvenliği yok”  desin. Tabiki böyle bir manyağı Almanlarda dinlemediler gelen turist sayısı arttı bile.

Kılıçdaroğlu konuşuyor. “Bundan on beş yirmi sene önce Türkiye saman ithal edecek denseydi kimse inanmazdı. Şimdi oda oldu…” Ya beyav Kılıçdaroğlu doğru söylersin bu hükümet zamanında samanda ithal ediliyor. Oysa yirmi yıl önce samanlar tarlalarda yakılıyordu. Pekii, saman mı daha pahalı yoksa kağıt mı? Kapat Ulaştaki kağıt fabrikasını, saman ithali dursun. Aptal Türkiye sanayi ülkesi oldu hala anlamadın mı?

 

İstanbul havaalanlarına günde iki bin beşyüz uçak inip kalkıyor, eskiden öylemiydi? CHP’nin karşı çıkamadığı tekbir büyük eserimiz varmı? Türkiye CHP’yi de eze eze kalkınıyor. Tıpkı PKK’yı ve bütün emperyalistleri olduğu gibi. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 15:41 tarihinde yazdırılmıştır.