ABD KARAR VERMİŞ, İKTİDAR AK PARTİ’DEN ALINIP CHP’YE VERİLECEK?

Yazar -

ABD KARAR VERMİŞ, İKTİDAR AK PARTİ’DEN ALINIP CHP’YE VERİLECEK?

Başlığı anladınız mı?

Amerika kararını vermiş “iktidar ne yapılıp edilip Ak Parti’den alınıp CHP’ye verilecekmiş.”

Bunu kim söylüyor?

CHP’nin ateşli hatiplerinden Tuncay Özkan söylüyor. Tam da böyle söylemiyor ama söylediklerinin anlamı tam da budur.

Peki, Tuncay Özkan ne diyor?

“Amerika’da Tramp kazandı artık çok şey değişecek Suudi Arabistan İsrail’le ilişki kuracak (sanki şimdi kurmuyor) sırada İran var, orası da değişecek. Sonrada Türkiye’ye sıra gelecek Ak Parti’den iktidar alınacak. Başka alternatif var mı? Yok, sıra bizdedir biz göreve geleceğiz…” Tuncay Özkan sakatat dükkanı vitrinine bakıp iç geçiren miyavlayan kediler gibi iktidar hayal ediyor. Bu iktidar olma yöntemini de halktan alacağı oylarla falan değil doğrudan doğruya Amerika efendilerinden bekliyor. Vay benim garip ülkem. Bu ülkede ne siyasetçiler var ne beyinler var. Bunlar iktidar olupta bu ülkeyi yönetecekler. Yahu şu Tuncay Özkan’ın sözlerini birde siz dinleyin bakalım yanlış anlamayalım da sizlerede yanlış anlatmayalım. İnternette var. Adam zevk ve ümit içerisinde Suudi Arabistan’la İsrail’in işbirliğine zorlanacağını anlatıyor. Sonra İran ‘ın terbiye edileceğini söylüyor. Daha sonrada sıranın Türkiye’ye geleceğini, Türkiye’de de iktidarın Ak Parti’den alınıp kendilerine verileceğini söylüyor. Bütün bunları kim yapacakmış? Amerika. Ulan burası Amerika’nın bir eyaleti mi? Hayır olmadı. Bir eyalete bile demokrasi şartlarında bu kadar hükmedilemez. Zira oralarda Valileri bile halk seçiyor. O zaman Türkiye nedir? Sömürge mi? Sömürgenin bile bir haysiyeti olur. Bunlardaki aşağılık kompleksi sömürgeden de alt seviyelere indi. Bunlara “yalaka” desem, bunlara “dalkavuk” desem yine de az söylemiş olurum. Bunlar resmen Amerikan uşağıdır. Daha da beteri bunlar ajandır ajan. Bunlar Amerikan ajanıdır. Amerika gelse bu ülkeyi, yani Türkiye’mizi ordularıyla işkal etse Ak Parti iktidarını devirse, Türk Milletinin oylarıyla seçilmiş Tayyip Erdoğan’ı assa, iktidarı da CHP ve Tuncay Özkan gibilerine verse bunlar utanmadan giderler o sandalyeleri işgal ederler. Üstelikte o günü bayram ilan ederler.

Yahu, böylelerine ne nedir?

Sahi siz söyleyin ne denir?

“Alçak mı denir?

Satılmış mı denir? Yoksa ajan mı denir?”

Söz sizde.

Demek ki Amerika’nın yapmaya çalıştığı bunların istedikleridir.

Demek ki adamların, güneyimizdeki PKK’lılara verdiği silahlar hep bu yüzden.

Demek ki devletimize “İŞİD’e yardım ediyor” iftiraları da bu mevzudan.

Geçmişte bir CHP milletvekili “Türkiye İŞİD’e zehirli gaz yapması için hammadde veriyor” iftirası atmıştı, demek ki bu iftiraların hepsinin hedefi hep aynı. Demek ki Amerika bir şekilde iktidarı Ak Parti’den alıp CHP’ye vermek için bu taşlar dizilmiş. Demek ki “Türkiye TIR’larla İŞİD’e silah gönderiyor” yalan ve iftiralarıyla bu yollar açılmaya çalışılıyormuş.

O zaman bizde kendi sözümüzü söyleyip kararımızı verelim.

 

Eğer Amerika gelip seçimle gelen hükümetlerimizi değiştirip sizin gibi uşaklarını iktidar yapmaya kalkarsa hem vallahi hem billahi bu ülkeyi size de sizin ağababanız Amerika’ya da bırakırsak yaşamak bize haram olsun. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 21:00 tarihinde yazdırılmıştır.