CHP’Yİ ÇILDIRTAN SİLAHLI İHA “SİHA”LAR

Yazar -

CHP’Yİ ÇILDIRTAN SİLAHLI İHA “SİHA”LAR

Silahlı insansız hava araçlarımızın büyük başarısı bugünlerde dilden dile dolaşıyor. Teknolojimizin bu seviyeye gelmesi Türk milletini gururlandırıyor. Teröristler inlerinden burunlarını bile çıkaramıyorlar. Dağlarda üç kişi bir araya geldiğinde SİHA’larımız hemen tepelerine biniveriyor. Ey millet siz bundan memnun değil misiniz? Eminim dini ve kanı bizden olanlar yani bu milletin bir ferdi olanlar SİHA’ların başarısından çok çok memnundurlar.

Neden memnun olmayalım ki? Alçak PKK eşkıyaları eskisi gibi yüzlercesi bir araya gelip dağ dağ dolaşıp karakollarımızı basamıyorlar, toplu katliamlar yapamıyorlar. Yirmi beş bin metreden onları gözetleyen ve avlayan kartallarımız var.

Fakat bu vaziyetten hiçte memnun olmayan şiddetle şikayetçi olan üç gurup var. Birisi, tahmin edeceğiniz üzere PKK eşkıyaları, çıldırıyorlar. İkincisi ABD ve İsrail eskiden bu teknoloji bizde yokken onlardan istiyorduk hani bizimle oynuyorlardı. Silahlısını hiç vermiyorlardı. Silahsızını da kendileri kontrol ediyor önce PKK’lıları uyarıp sonra bize bilgi veriyorlardı. Şimdi onlarınkinden daha iyisini yaptık, nasıl çıldırmasınlar.

Gelelim üçüncü çıldıranlara? Bunlarda malumunuz üzerine CHP üst kademesidir. Beyanat üstüne beyanat veriyorlar. SİHA’larımızın operasyonlarını karalıyorlar. PKK eşkiyası zayiat verdikçe bunların kimyaları bozuluyor. Önce CHP genel başkan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu konuştu SİHA’lar piknikçi köylüleri vurdu” dedi. “Bu şerefsizliktir” dedi. İçişleri Bakanı ve Genelkurmay açıklama yaptı “Bu güne kadar hiçbir sivile zarar verilmemiştir. Bahsedilenlerde masum köylüler değil PKK ve işbirlikçileridir” dediler. CHP’nin genel başkanı Yahudi Mordak’ın televizyonunda konuştu “velevki terörist olsunlar vurulmamalıydılar…” dedi.

CHP elden çıktı mı?

Beni kimin ne söylediği çokta ilgilendirmez de, CHP genel başkanı konuşursa hepimizi ilgilendirir. Kılıçdaroğlu neden böyle konuşuyor? Yoksa CHP elden gitti mi? Sezgin Tanrıkulu için “CIA ajanıdır, numarasında TR 705” diyorlar yoksa doğru mu? Kılıçdaroğlu’nun bir kasette CHP’nin başına getirildiğini herkes biliyor. Kaseti de düzenleyenlerin FETÖ olduğunu onunda CIA ve MOSSAD’a çalıştığını da herkes biliyor. PKK ve PYD yine ABD ve İsrail’in desteklediğinden kimsenin şüphesi yok. O zaman bilinmeyen nedir? Bilinmeyen KILIÇDAROĞLU’NUN BU NOKTAYA GELEBİLMESİ. O zaman Kılıçdaroğlu’nu araştıralım. Annesinin bir Ermeni olduğunu bilmeyen yok. Adıda “Yamoş” bu da olabilir. Ermenilerden çok vatanperverler var. Ya baba tarafı? Dersim isyanında baba tarafında isyana katılmış aşiretlerinden bin altı yüz (1600) kişi öldürülmüş, yakın akrabalarından da kırk üç (43) kişi yine o isyanda ölmüşler kime karşı isyan? Türk devletine yani Atatürk’e peki, bugünkü PKK seviciliğinin o yıllarla ve olaylarla bir ilgisi bir irtibatı olmasın?

 

Bitmedi. SSK genel müdürüyken SSK’nın fabrikalarında üretilen ve asla işçi ve emeklilerinin dışında kimseye verilemeyen yasak olan ilaçlar ve yine SSK hastanelerinin telsizleri PKK’lılarda mağaralarda yakalandı. Bütün bunlar tesadüf müdür? “Katran kaynatmakla şeker olmuyor. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 12:09 tarihinde yazdırılmıştır.