TAYYİB DÜŞMANLIĞINDAN MI TÜRKİYE DÜŞMANI, TÜRKİYE DÜŞMANLIĞINDAN MI TAYYİB DÜŞMANI?

Yazar -

TAYYİB DÜŞMANLIĞINDAN MI TÜRKİYE DÜŞMANI, TÜRKİYE DÜŞMANLIĞINDAN MI TAYYİB DÜŞMANI?

Dış düşmanlarımız iyice azdılar. Almanya, Hollanda, Belçika gibi bazı Avrupa ülkeleri yanında ABD’de de bir takım çevreler eskiden düşmanlıklarını birazcık olsun gizleme ihtiyacı duyarlardı. Artık birçoğu maskelerini attılar, bu düşmanlığı alenen yapıyorlar. Seçimlerde ülkelerine en iyi hizmeti yapabilme sözü yerine “Türkiye’ye en çok düşmanlığı kim yapabilecek?” yarışına girdiler acaba neden?

Kendilerine sorarsan Tayyip Erdoğan’a çok kızıyorlarmışta ondanmış.

Tamam, bizim Cumhurbaşkanımız biraz sansürsüz konuşuyor, hak edene hak ettiği dilden sözünü söylüyor da acaba sebep Tayyib Erdoğan mıdır? Bence düşmanlarımızın düşmanlığındaki artış Tayyip Erdoğan’ın hizmetleriyle alakalıdır. Bu iddiamı izah ve ispat etmeliyim.

GERÇEKLER AYRINTILARDA GİZLİDİR.

Malumunuz biz Avrupa Birliğine adayız. Avrupa Birliği arada bir hakkımızda ilerleme raporu yayınlarlar. Bu raporlar da Türk Milletinin hiç unutmaması gereken şöyle bir cümle geçmişti “TÜRKİYE’NİN MEGA PROJELERİNDEN RAHATSIZIZ.”

Yahu bu namussuzlar utanmadan bunu yazabildiler. Peki, neymiş bu Avrupa’yı rahatsız eden projeler? (Boğaz köprüleri, boğaz altı geçitleri, nükleer santraller, hızlı trenler, büyük barajlar ve de dünyanın en büyük hava alanı…” Avrupalının bu ve benzeri eserlerimizden rahatsız olmaları tabiidir. Gayri safi milli gelirimiz on beş yılda iki yüz otuz milyar dolardan, dokuz yüz milyar dolara çıkmıştır.

ABD eskiden Türkiye’ye ve Yunanistan’a para yardımı ederdi, şimdi hiç duyuyor musunuz? Nerede IMF nerede?

İçerisinde bulunduğumuz 2017 yılı yüzde beşin üzerinde bir kalkınma bekleniyor, Türkiye süratle Avrupa’nın pazarı olmaktan çıkıyor, eşit şartlarda bir sanayi ülkesi olma yolunda ilerliyor. Hangi Avrupa şehrine gitseniz mağazalarında Türk malına rastlarsınız. Öte yandan Avrupa’nın sömürgesinde olan Asya ve Afrika ülkelerinde de Türk malları Avrupa’yı kovalıyor.

Avrupa çıldırmasında ne yapsın?

Gelelim Amerika’ya. Özel harekattan emekli bir polisimiz televizyonda anlatıyor “Biz ABD’den iki adet silahlı iha istedik özel operasyonlarda kullanmak için vermediler. Şimdi devletimiz ayda iki tane daha iyisini yapıyor. Yine ABD’den özel operasyonlarda kullanmak için iki adet süper kobra helikopter istedik vermediler. Şimdi çok daha iyisi atakheli kopterlerimizden ayda iki adet yapıyoruz…” diyor. Bu durumda ABD hiç kızmaz mı? Bu kadarla da değil yeni füzeler geliştiriyoruz. Mühendislerimiz gece gündüz harıl harıl çalışıyorlar. Askerlerimiz ilk defa ellerine Türk malı piyade tüfeğini aldılar. Bu bile başlı başına bir devrimdir. Eğer Türkiye’miz önümüzdeki on yıl içerisinde durdurulamazsa bir daha hiçbir zaman durdurulamaz.

Bunu bilen iç ve dış düşmanlarımız “ne yapsak, ne etsek, neresinden tutsakta çekiştirsek de. Türkiye’nin bu ilerleyişini durdurabilsek” diye adeta yırtınıyorlar.

 

İşte Tayyip Erdoğan düşmanlığının arka planı budur. Zaten geçmişe de bakarsanız, bu ülkeye kim hizmet etti ise onun düşmanı çok olmuştur. Uzun yıllardır en büyük hizmeti Tayyip Erdoğan yaptığı içinde en büyük düşmanlık onadır. Ha Tayyip Bey birazda dişli çıktı, emperyalizmin köpeklerine yüz vermedi o kadar. Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 01:54 tarihinde yazdırılmıştır.