LÜLEBURGAZSPOR

Yazar - Metin Dikener

LÜLEBURGAZSPOR

Kırklareli Bölgesi Süper Amatör kümesi, oynanan maçlarla 3. Haftasını da tamamladı. Lüleburgazspor lige iyi hazırlandığını daha ilk maçta Pehlivanköyspor karşısında gösterdi. Deplasmanda oynadığı bu maçı Lüleburgazspor oynadığı futbol ve attığı gollerle farklı kazandı. Genç Lüleburgazspor’lu futbolcuları ve takıma gönül veren, her yerde biz varız diyen Lüleburgazspor’lu taraftarları da candan kutluyorum.

Zira bir takımı var eden  ve yücelten taraftarlarıdır. Güzel bir söz vardır: ‘’Taraftarsız bir maç, çalgısız düğüne benzer.’’

İşte O Lüleburgazspor taraftarları maça ve oynanan futbola trübinlerden renk katıyor. Takımlarına büyük destekte bulunuyor. Lüleburgazspor ikinci maçında 8 Kasım Stadında yine taraftarlarının desteğini alarak, geçen sene süper Amatör Küme Şmpiyonu olan maddi imkansızlıklar nedeniyle Bal Ligine katılamayan Vizespor’u tarihi bir farkla yendi. 9-1 . Aradaki faktör ne? Bir takımın işi tamamen bırakması, diğer takımın o işe dört elle sarılması.

Lüleburgazspor ligdeki 3. maçını Kırklareli’nde Kofçaz Serhatspor ile oynadı. Lüleburgazspor tekrar Bal ligine çıkma adına oynadığı Süper Amatör Kümede mutlaka şampiyon olarak ligi bitirmesi lazım. Lüleburgazspor, Serhatspor karşısında istediği ve düşündüğü futbolu oynayamadı. Karşılıklı atılan gollerle maç berabere tamamlandı. Lüleburgazspor şampiyonluk yolunda çok önemli 2 puan kaybetti. Gerçi ilerleyen haftalarda oynayacağı maçlarda Lüleburgazspor’un bunu telafi edeceğini düşünüyor, Lüleburgazspor takımına ve de Teknik sorumlulularına başarılar diliyorum.

Lüleburgazspor transfer ayında bazı genç ve yetenekli futbolcularını kaybetti. Hayır canım kaybetmedi. Bilakis o gençler üst lige giderek alttan gelen futbolculara örnek oldu. En azından futboldan nasibini aldı. O futbolcular gittikleri takımlarda yeterki başarılı futbol oynasınlar, istikballerini kazansınlar. Futbolun doğrusu ve güzelliği bu değil mi? Lüleburgazsor’da birçok futbolcular transfer ederek güç kazanmadı mı? O futbolcular Lüleburgaz formasıyla takımlarını şampiyon yapmak, futboldaki kariyerlerini yükseltmek için Lüleburgazspor’a gelmediler mi?

 

Futbolun her zaman güzelliğini bilenlere, futbolu sevenlere iyi haftalar diliyorum.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 10:31 tarihinde yazdırılmıştır.