BU ADAM SİZE NE YAPTI?

Yazar -

 BU ADAM SİZE NE YAPTI?

          Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu ülke için yaptığı hizmetleri sıralıyorum. Bir çırpıda 13 yılın özetini veriyorum.

            “Karneyle ekmek mi dağıttı? Camilerimizi ahır mı yaptı? Halkı yağ, tüp, şeker kuyruğuna mı dizdi? Enflasyonu yüzde 70’e mi çıkardı? Ekonomiyi ABD’den ithal bakana mı emanet etti? Emeklilerin maaş kuyruğunda ölmelerine mi sebep oldu? Paranız olmadığı için hastanelerde rehin mi bıraktı? Sabah 4’te Hastane kuyruğuna mı dizdi? Susuz bırakıp sırtınızda su bidonları mı taşıttı? Çöp dağları oluşturup hastalık mı saçtı? İmam hatipleri, Kur’an kurslarını mı kapattı? Başörtülülere okulları yasak mı etti? Bir sağdan bir soldan kaç kişiyi astı? Türkiye’yi İMF’ ye muhtaç hale mi getirdi?”

            “Ne yaptı Recep Tayyip Erdoğan size?”

            Milli ve Yerli duruş sergileyen Sayın Erdoğan şirazesinden çıkmış memleketi rayına oturttu. Bu tamam. Tüm bunları yapmasına rağmen O’na rey vermemiş olabilirsiniz. Hatta ülkenin Cumhurbaşkanını sevmeyebilirsiniz. Üslubundan rahatsız olabilirsiniz. Ama O’na saygı göstermek zorundasınız.

              Peki, siz ne yapıyorsunuz?

            Sayın Erdoğan’ın üslubundan rahatsız olanların temsilcilerinden Uğur Dündar, Müjdat Gezen, Yaşar Nuri Öztürk hep birlikte Halk TV’ye çıkıyorlar. Kim tarafından verildiği belli olmayan “Aydın” sıfatlarıyla İzmir’de bir kalabalığı topluyorlar. Başlıyorlar sayıp sövmeye.

            Salonda ve ekranda taraftarlarına bu ülkenin Cumhurbaşkanına en ağır hakaretleri, en ağır küfürleri sergiliyorlar. “Sana ne lan Pe…” İle başlayıp, “ben de senin…” ile devam eden cümleler, konukların birbirini gazlamasıyla sürüp giden bir yayın.

            Bu küfürler hakaretler elbette karşılıksız kalmaz, Bu işin karşılığı savcılara ait bir iştir. Sayın Uğur Dündar! Ahir ömrünüzde “küfürbaz” damgasını yemeniz size yakışıyor mu? Bu sözler Müjdat gezen içim de geçerlidir.

            Sayın Yaşar Nuri Öztürk! Dini eğip bükme çabanızın, ayetleri tersyüz etme gayretinizin, başörtüsüne savaş açmanız, cennetin anahtarı sizdeymiş gibi ateistleri cennete buyur etmeniz zaten şarlatan sıfatınız için yeterlidir.    

 

            Sevsinler sizin üslubunuzu. 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 16:29 tarihinde yazdırılmıştır.