TÜRKİYE’NİN DERDİ BATILILARI GERDİ

Yazar -

TÜRKİYE’NİN DERDİ BATILILARI GERDİ

      Sayın Cumhurbaşkanımız batılıların amacını deşifre etti. Batılılar Sayın Erdoğan’ı değil, Türkiye’yi hedef alıyor. ABD ve AB gazetecilerinden aldığı örnekler Menderes ve Özal’a da kin kusuyorlardı. Hiç birinin derdi şahıslarla ilgili değildi. Şahıslar üzerinden Türkiye’yi hedef alıyorlardı.             

            Sayın cumhurbaşkanımız, seçimlerden birkaç gün önce Ardahan ve Ağrı’da halkla bir araya geldi. “Bu ülkeyi geleceğe biz hazırladık ve hala da hazırlıyoruz. Bunu anlamayanlar olabilir, anlamak istemeyenler de olabilir. “Fakat bize söylüyorlar. At denize balık bilmezse Halik bilir dedik.”

            Bir İngiliz gazetecisi seçimle ilgili “Tam batılılaşmamış, yoksul Müslümanların kendi ülkelerini yönetmelerine izin verilemez ”diye yazmış. Sen kimsin be terbiyesiz İngiliz gazeteci, haddini bil. Ne zamandan beri size böyle bir yetki verildi? Türkiye sömürgecilerin egemen olduğu bir ülke değil. O zamanlar tarih oldu. Milletimizin gerçek evlatları bu ülkede yönetime sahip çıkmıştır.

            Geçmişte de Türkiye Türklere bırakılamayacak kadar önemli bir ülkedir diyorlardı. Şimdi de ülkemizi yönetmemize izin vermeyeceklerini söylüyorlar. Hem de eğip bükmeden, açıkça söylüyorlar.

            Cumhurbaşkanımız bunun için 12 yıldır milli iradeye vurgu yapıyor. Yanı bu ülkeyi Türk halkı yönetecektir. 12 yıldır Türkiye’yi ekonomisiyle, demokrasisiyle bağımsız bir ülke haline getirmeye hep birlikte çalışıyoruz ve başarılı da oluyoruz.

            Batılı densiz gazeteciler, utanmadan bu söylenenleri yazabiliyorlar. Sayın Erdoğan, seçimde istediğini alırsa durdurulamaz. Bir başka ülke olan Almanya da İstanbul’da 3. hava limanının temellerini attık ya, Almanlar da kudurdular. Önemli projelerimizi kastederek, Türkiye’yi gerçeklerden uzaklaştırmak İstiyorlar. Kendi kendini yöneten, Kendi yönünü kendi belirleyen kararlarını kendi alan Tüm Türk ve Müslüman kardeşlerimize el uzatmamız onları rahatsız ediyor.

            Bugün bütün batının patronu ABD’dir. 1896’da Sultan Abdülhamit’e, 1960’da Menderes’e, 1993’te Özal’a iç ve dış düşmanlar kin kusuyorlardı. Şimdi aynı devletlerin gazeteleri Erdoğan’a kin kusuyorlar. Adı geçen mümtaz devlet adamlarımızın bir ihaneti var mı? Yaptıkları ortadadır.

            Yerli gazetelerin yaptıkları muhalefet batının önde gelen gazetelerini harekete geçiriyor. Amaçları doğrultusunda yönlendirmeye çalışıyorlar. Gayeleri Türk Devletini

Küçültmektir.

 

            Türkiye 1923’e doğru yürüyor. Ana muhalefet bölücü örgütün güdümünde yürüyor. Pensilvanya’daki ihanet şebekesi kendi yönünde yürüyor. Ama Allah’ın izni ile ülkemiz bu günleri de aşacaktır ve 2071’e doğru ilerleyecektir.  

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 17:39 tarihinde yazdırılmıştır.