CUMHURBAŞKANIMIZ YALNIZ DEĞİLDİR

Yazar -

CUMHURBAŞKANIMIZ YALNIZ DEĞİLDİR

            HDP’nin haddini bilmez Eşbaşkanı, AK Parti davasının lideri Sayın Cumhurbaşkanımız için “Yalnızsın ve yalnız kalmaya devam edeceksin.”biçiminde kabul edilemez çirkin sözler söylemesi ne kadar manidar olduğunu söylemeye gerek yoktur sanırım.

              Sayın Cumhurbaşkanımızın 10 Ağustos 2014 de Cumhurbaşkanı seçimi sırasında buna benzer sözler söylediğini hatırlıyorum. “Seni Cumhurbaşkanı seçtirmeyeceğiz.” diyordu. Netice ne oldu? %52. Bu da 25 milyon oy eder. Bu nasıl yalnızlık oluyor? O aziz milletimizin 78 milyonunun cumhurbaşkanıdır. Şimdi de” Erdoğan’ı Başkan seçtirmeyeceğiz” teranesini söylemeye devam ediyor.

            O eşbaşkan küçük aklıyla siyasi atakların içine girmesin. AK Partililer’ in Sayın Cumhurbaşkanımıza sırt çevireceğini zannetmesin. Çok yakın bir zamanda nasıl yanıldığını

yine görecektir. Sayın Erdoğan asla yalnız değildir. Koca AK Parti seçmeni ve hepimiz O’nun arkasından yürüyoruz. Eşbaşkan, AK Parti’ye oy verenleri denemeye sakın kalkmasın.

            Erdoğan sadece Cumhurbaşkanı değildir. Yeryüzündeki bütün mazlum milletlerin

lideridir. O, Türk halkının doğrudan seçilmiş lideridir. Yeni Türkiye’nin başkanıdır. AK Parti

davasının lideridir. AK Parti demek Erdoğan demektir. Bunun, kişinin dini, ırkı, inancı ve ibadeti ile hiçbir alakası yoktur.

            Birilerinin liderimizi bizden koparması veya Onunla seçmenini karşı karşıya getirmesine izin vermeyecek kadar halkımız uyanıktır. AK Partililer bu tip üslup sahiplerine

asla iyi gözle bakmazlar.

            Erdoğan AK Parti’yi kendi elleri ile kurdu ve büyüttü. Girdiği bütün seçimlerde partisini başarı ile ikditara taşımıştır. Partisinin zarar görmesini asla istemez. Cumhurbaşkanı ve Hükümet söylemi yenidir. Muhalefetin söylemi eski Türkiye’de kaldı. Bu eski söylem  

AK Parti’nin söylemi olamaz.

            Tekrar ediyorum. Erdoğan asla yalnız değildir. O nerede ise biz de hep birlikte oradayız. Yaptığı yurt gezilerinde, alanlara toplanan yüz binlerce insan O’nu sessiz bir deniz gibi dinliyor. Biz de oradaymışız gibi O’nu dinliyoruz. Bu nasıl bir yalnızlıktır? O’na hat bildirmek kimin hakkı ve haddidir?

 

            Erdoğan ve Davutoğlu liderliğinde bir bütün olduğumuzu hiç kimse unutmasın. Parti içinde fitne salacak söz ve davranışlarda hiç kimse bulunmasın.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 09:36 tarihinde yazdırılmıştır.