MUHALEFET İHANETTE İTTİFAK ETTİ

Yazar -

MUHALEFET İHANETTE İTTİFAK ETTİ

            Batı bize müstemleke gibi talimat gönderiyor. “gazetecileri derhal serbest bırakın!” Bunların bir bölümü geçmişte “ Bağımsız Türkiye” diye bağırıyordu. Bu son derece garip bir görüntüdür. Oldukça da kafa karıştırıyor.

            Çok kimse “neler oluyor.” Diye başını kaldırıp bakmıyor bile. Sergilenen tavırların çoğu tüyler ürperticidir. Bazı kişiler, Avrupalı yetkililere mektup gönderiyor. Türkiye’ye ambargo uygulanmasını istiyorlar. Ama nüfus cüzdanlarında Türk oldukları yazılıdır. Bunlar başka dünyaların insanlarıdır.

            Neden böyle davranıyorlar? Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip

Erdoğan’ı sevmiyorlar. Mesele bu kadar basittir. Muhalefet partileri Sayın Cumhurbaşkanımıza tepki duyabilirler. Ama hükümete darbe yapmak isteyen paralel yapı ile ittifak yapmaları anlaşılır gibi değildir.

            Ülkemiz üzerinde büyük organizasyonlar vardır. Bu yapılar, çevremizi sarmışlardır. Memleketin kılcal damarlarına kadar inmişlerdir. Hatta bunlar dış

Temsilcilikler kurmuş, kendi basın yayın organlarını oluşturmuşlardır. Emniyete,

Silahlı kuvvetlere el atmış, yargıya uzanmışlardır. Milli Eğitimi en iyi ben bilirim ve gereğini yaparım noktasına gelmişlerdir.

            Bu paralel yapı, “Ben yeteri kadar büyüdüm ve olgunlaştım.” Duygusuna ulaşmışlar. Ülkemize ayar vermeye karar vermişler. Biz bunları gördük ve yaşadık.

            Hala delil ve kanıt isteniyor. Devlet içinde uzantıları var. Hazırlanan operasyonları hemen haber alıyorlar. Operasyonlar başlamadan etkisiz hale

Getiriliyor. Gözaltına alınacaklar diye evlerine gitmiyor. Saklandıkları yerlere polis gidince, oralarda hazırlanmış pankartlar batılı düşmanlarımıza mesaj niteliği taşıyor.

            Ardından şov başlıyor. “Özgür basın susturulamaz.” Yaygarası başlıyor. Suç iddiaları ortalığı kaplıyor. Sadece gazetecilerin fikri sebebiyle gözaltına alındıkları algısı yaratılmaya çalışılıyor.

            Ellerindeki gazete ve televizyonlarla Türkiye batıyor haberleri yayılıyor.

Doların yükselmesi borsanın düşmesi ile seviniyorlar.

            Özgür basının susturulması bir hikâyedir. Susmak şöyle dursun daha çok

Bağırıyorlar. Gürültülerini halk dikkate almıyor. Seçimde sonuçlar ortaya çıkınca

Herkesin parmağının üç boğumu ağzında kalacak.

                                                                                                   

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 16:47 tarihinde yazdırılmıştır.