KENDİNE GEL

Yazar -

KENDİNE GEL

KENDİNE GEL

Atı alan Üsküdar’ı geçti; bu atı alan şahıs Üsküdar’ı geçmeden önce milliyetçiliği ayakları altına aldığını ilan etti. Bu da yetmezmiş gibi “M.H.P’ li kardeşlerim” diyerek milliyetçilerden oy istedi. Milliyetçiliği ayakları altına aldığını göz ardı ederek, vatan millet edebiyatı yaparak aldattı. Ne var ki vatan millet edebiyatı yapınca milliyetçi kardeşlerimin bir kısmı bu şahsı oylarıyla destekledi.

 Seçimden sonra A.K.P, KOSGEB’ le ilgili fişleme raporunda MHP’li ve CHP’li bürokratların tasfiye edilerek Güneydoğu Anadolu’ya sürülmesini söyledi. “Acil Tedbir Raporu” başlığı altında toplanan raporda “Kurumda uyuyan birçok MHP unsuru bulunmaktadır. AKP iktidarı döneminde hiç dokunulmayan bu yapı tasfiye edilmelidir” dendi. Artık şu iyi bilinmelidir ki; AKP demokrasinin nimetlerinden faydalanarak vatansever milliyetçilere savaş açmış, vatanı bölmek ve parçalamak isteyen PKK’yı meşrulaştırmak için çözüm süreci adı altında KCK’ lı tutukluları tek tek serbest bıraktırmıştır. Yıllar Önce PKK lideri Abdullah Öcalan Kendi Yayın Organlarında (Köşe Yazısında) Şunu yazmıştı. Ben Türk Askerlerinden Değil Onun İçinde Yetiştirilmiş Olan Özel Kuvvetlerden Bordo Berelilerden ve Alparslan Türkeşin Yetiştirdiği Özel Harekat Timinden Korkuyorum Demişti. Abdullah Öcalanın Korktuğu Bu Özel Birlikler Çözüm Süreci ve Paralel Yapı Adı Altında Devletin Özel Harekat Güçleride Tasfiye edilerek Türk Silahlı Kuvvetleri Pasifleştirilmiş, Hava Kuvvetleri Komutanlığının Önündeki Türk Bayrağının PKK lı bir şerefsiz tarafından İndirilerek bir paçavra gibi atılmasına bile göz yumulmuştur. Çanakkale ve Dumlupınarda Şehit Olan Dedelerimizin Kemikleri Sızlatılmıştır. Teröre Kurban Şehitlerimizin Kemikleri Sızlatılmıştır.

 

Terörist yandaşları İstanbul Bazı ilçelerinde Molotof kokteyli atarak bazı iş yerleri tarumar etmiştir. İktirdaki Şahıs Bu eylemleri yapanlara teröristmi desem terörmü desem diye sayıklarken güney doğuda bu teröristler yol keserek T.C. vatandaşlarından Kimlik Sorar olmuştur. Ey Türk Gençliği Titre Ve Kendine Dön! Saygılarımla.

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 11:43 tarihinde yazdırılmıştır.