Yatırımcıları yüzde 50’si dışarıdan

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Naci Çarıkçı yaptığı açıklamada “Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’na üye olan firmaların yaptığı yatırımlarda herhangi bir düşüş yok ancak Lüleburgazlı yatırımcılarda yüzde 50 düşüş var” dedi.
Yatırımcıları yüzde 50’si dışarıdan

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Naci Çarıkçı yaptığı açıklamada “Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’na üye olan firmaların yaptığı yatırımlarda herhangi bir düşüş yok  ancak Lüleburgazlı yatırımcılarda yüzde 50 düşüş var” dedi.

Çarıkçı yaptığı açıklamada “Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri tarafından yapılan  iki yatırımdan birini Lüleburgaz dışından kişiler yapıyor.  Bölgemizde açılan işyerleri ya markalar ya da marka temsilcileri. Yerli firmalarımız daha çok tanınmış bir markanın temsilciliğini almak isterken dışarıdan gelen yatırımcılar ise marka yaratmak için mücadele ediyor.  Biz Lüleburgazlı yatırımcıların daha fazla olmasını  istiyoruz” dedi.

Ak Bank’la yeni protokol

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası ile Ak Bank Arası’nda bugün kredi protokolü imzalanacak. Saat 13.00’de gerçekleştirilecek olan kredi protokolü ile oda üyeleri, oda kayıt belgeleri ile birlikte AK Bank’tan kendilerine uygun kredi kullanabilecekler.

Protokol   imza törenine Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Naci Çarıkçı ile AK Bank Lüleburgaz Şubesi yetkilileri  katılacak. Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 20:49 tarihinde yazdırılmıştır.