CHP’de adaylık süreci başladı

CHP Kırklareli Seçim ve Hukuk İşleri’nden sorumları Başkan Yardımcısı Av. Emrah Arslan yaptığı açıklamada “CHP’de adaylık süreci başladı” dedi.
CHP’de adaylık süreci başladı  

Ertan BAYER -CHP’de Mart 2014 yerel seçimler için başvuru şartı ve yöntemlerin belirlediğini de belirten Emrah Arslan “ CHP Genel Merkezi tarafından örgütlere gönderilmek üzere hazırlanan genelgede adayların eğitime tabi tutulacaklarına yer verildi.  Aday Adaylarının eğitimleri 7 Haziran 2013 tarihinde başlayacak.  Kırklareli, Edirne ve Çanakkale’nin eğitimi 5  Ekim 2013 Cumartesi günü yapılacak. Eğitim yeri 1 Haziran’dan sonra belirlenecek. Erkek aday adayları için eğitim ücreti 500 TL,  kadın, genç, engelli ve muhtar aday adayları için eğitim ücreti 250 TL olacak.” Dedi.
Müracaatların 22 Mayıs 2013 Çarşamba (bugün) gününden itibaren CHP Genel Merkezi internet sitesinden yapılacağını da belirten İl Başkan Yardımcısı Avukat Emrah Arslan “Bütün şehir ve büyükşehir kapsamında olan 30 il için iki gün, diğer 51 il için ise bir gün olarak programlanan " Yerel  Yönetim  Aday   Adayı  Eğitimi  bu illeri kapsayan bölge  merkezlerinde  düzenlenecek. Eğitim programına katılım için başvuruların 22 Mayıs Çarşamba Günü'nden itibaren CHP'nin resmi  internet  sitesi üzerinden yapılabilecek. Katılımcıların  aday  olacakları ilin bulunduğu bölge  merkezi  dışında başka bir bölgede eğitime katılamayacak. Kayıt sonrasında  eğitimin nerede yapılacağına ilişkin bilgi İL başkanlıklarından alınabilecek” dedi.
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 13:40 tarihinde yazdırılmıştır.