Kırklarelispor’da golcü yok

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor, son haftalarda evinde kaybettiği maşlarla ilk 5’in içinde yer alıp Play Off’lara yükselme şansını kaybetti.
Kırklarelispor’da golcü yok  

Ertan BAYER –Ligde 30 maçta 41 puan toplayan ve geçtiğimiz haftayı 8. Sırada kapan Kırklarelispor’un attığı gol sayısı da gol kısırlığının göstergesi gibi.
Ligde 30 maçta 29 gol atıp 34 gol yiyen Kırklarelispor’un  gol kısırlılığı çekmesinin en önemli sebebi ise takımda ismini  hatırlatan bir golcünün olmaması.
Kırklarelispor’da en golcü isim olan  Mustafa Kaya’nın 6 golü bulunurken  Lokman Akyıldız ve Serkan Turhan’ın 4’er golü bulunuyor.
Oysa  2. Lig Beyaz Grup’ta gol krallığına bakacak olursak   lig ikincisi İnegölspor’dan Raif Demir 13 golle birinci,  lig üçüncüsü Yeni Malatyaspor’lu Eren  Cangir 12 golle ikinci, ligde ondördüncü sırada bulunan Ofspor’lu Gökhan Durmuş 11 golle 3. Durumda.  Ligde 4. Durumda bulunan Tokatspor’dan  Ercan ve İbrahim’de ligde 10’ar golü var.
İşte ligde ortaya çıkan bu tablo sporseverlere ister istemez “Kırklarelispor’da bu ligde en az 10 gol atan bir golcü olsa takımımızın durumu daya iyi olurdu. Kırklarelispor’da golcü yok. İnşallah gelecek sezon olur.” dedirtiyor.
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 17:42 tarihinde yazdırılmıştır.