Mine Kamacı, muhtar adaylığını açıkladı

Lüleburgaz’ın tanınmış ailelerinden olan Kamacı ailesinden Mine Kamacı, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Lüleburgaz Yeni Mahalle’den muhtar adaylığını açıkladı.
Mine  Kamacı, muhtar adaylığını açıkladı  

Muhtar olduğumda tüm mahalle sakinlerinin kapı kapı muhtar aramaktan kurtulacağını ve Muhtarlık binasında muhtara ulaşacaklarını belirten Mine Kamacı gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi;”Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bu önemli günlerde,  bir Cumhuriyet kadını olarak okuyan, çalışan değişimi ve gelişimi takip eden, kendini sürekli yenileyen biri olarak yeni mahalle muhtar adayı olmaya karar verdim.

   Lüleburgaz’ da doğdum ve eğitimimi burada tamamladım. Kırklareli Üniversitesi (B. M. Y.O ) Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği mezunuyum. Özel bir firmada 16 yıl çalıştıktan sonra, 10 yıl kargo firması acenteliği yaptım ve emekli oldum.

      Bir Anne olarak çocuğumu tek başıma büyüttüm. Profesyonel bir iş hayatım oldu. Tek başına mücadele etmenin gücünü, pes etmemeyi biliyorum.  İnsanları dinlemeyi ve onları anlayıp empati kurabilmeyi biliyorum. Dertlerini dert edinmeye, mutluluklarında yanlarında olmaya talibim.

    Muhtarlık; Yerel yönetimlerle bir köprü olması ve mahallenin ihtiyaçlarını, taleplerini bir üst yerel kurumuna iletmek ve taleplerin gerçekleşmesi için sonuna kadar mücadele etmek demektir. Bende bu mücadeleyi sonuna kadar vereceğim.

  Mahalle sakinleri ile el ele verip sorunları tespit ederek, çözüm üreterek, birlikte yöneterek mevcut sorunları çözmeye talibim.

    Mahallemizdeki gençlere daha fazla fırsat yaratmak, mahallemizin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağım ve her zaman sizin yanınızda olacağım.

   Emekli bir Kadın olarak EK-İŞ değil TEK-İŞ diyerek yeni mahalle muhtar adayıyım.” Dedi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 27 Temmuz 2024, 17:31 tarihinde yazdırılmıştır.