Öztrak ve Toprak Lüleburgaz’a geldi

CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Erdoğan Toprak, Trakyalı İşadamlarını Nisan ayı sonunda düzenlenecek olan Ekonomi Toplantısı’na davet ettiler.
Öztrak ve Toprak Lüleburgaz’a geldi
Gökhan KAN- CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Erdoğan Toprak, 22 Mart Cuma günü saat 17:00’de Lüleburgaz’a gelip Trakyalı İşadamlarını Nisan Ayı sonunda düzenlenecek olan Ekonomi Toplantısı’na davet ettiler.
Öztrak ve Toprak, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’na gelişlerinde Belediye Başkanı Emin Halebak, İlçe Başkanı Turabi Kayan, Oda Başkanı Naci Çarıkçı, TSO Meclis Başkanı Hilmi Özhisar tarafından karşılandı. CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu’nun da katıldığı toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Öztrak, CHP’nin son Kurultayından sonra örgütlenmede değişikliğe gidildiğini ve yeni yapılanmaya gidildiğini belirtti. Öztrak “ Türkiye’nin değişik illerinde ayırım yapmadan bölgesel ekonomik toplantılar düzenlemeye başladık. İş Dünyasından Sorumlu Başkan yardımcılığına getirilen Erdoğan Toprak, hızla başlatılan toplantılarda büyük başarılara imza attı ve işadamlarımızın sorunlarını tespit Genel Başkanımızı iş alemi ile buluşturdu. Ekonomi iyiye gidiyor diyorlar ama durumun hiç de öyle olmadığı rakamlarla ortadır. İmalat sanayinde depremlerle sarsıldığında dahi dünyanın 12. ülkesi olan Türkiye bugün maalesef ilk on beş arasında bile değildir. Bunun nedenleri arasında tarım arazilerimizin işlenememesi vardır. Bugün tarım arazilerinin 2,8 milyar hektarı artık işlenememektedir. Hayvancılıkta da damızlıkların kesilmemesi yönünde kararnameler çıkarılmaktadır. Zorda kalan hayvan yetiştiricileri damızlıkları kesmekten başka çare bulamamaktadır. Gençlerimizin işsizlik sorunu ortadadır. Rakamlar ülkemizin iyiye gitmediğini göstermektedir” dedi.
Daha sonra konuşan Toprak ise CHP olarak adım adım tüm Anadolu’yu gezdiklerini belirtip İş Dünyasına kendilerini anlatıp onların sorunlarını tespit ettiklerini belirtti. Toprak “ Bölgesel olarak düzenlediğimiz ekonomik toplantılarla işadamlarımızın sorunlarını tespit ediyor ve çözümler buluyoruz. Bunu yaparken de partili partisiz ayırımı yapmıyoruz. Çünkü ülkemizin sermayesini düşünüyoruz. İşadamlarımızın partisine bakmaksızın sağladığı istihdamı göz önüne alarak sıkıntılarını çözmede yol gösteriyoruz. Türkiye’nin kırılganlık noktasında yol göstermeye mecburuz. Trakya’da da ekonomik vizyonu çizmek için Nisan Ayının son haftası bölgesel bir ekonomik toplantı düzenleyeceğiz. Sizleri bu toplantıya davet etmek için geldik” dedi.
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 16:17 tarihinde yazdırılmıştır.