Lüleburgaz önseçim istiyor

Yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP’de hareketli günler yaşanmaya başladı. CHP’li bir grup meclis üyesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere partinin ağır topları ile bir araya gelerek başkan adaylarının ön seçim ile belirlenmesini istedi.
Lüleburgaz önseçim istiyor
Fırat ÇALIŞKAN – Lüleburgaz Belediye Meclis üyeleri Avukat Koray Şentürk, Tanju Göktaş ve Öner Çavaş Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
19 Mart Salı günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Sekrtere Bihlun Tamaylıgil, Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Gökhan Günaydın, Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Kırklareli Miletvekilleri Turgut Dibek, Mehmet Kesimoğlu, Tekirdağ Milletvekilleri Emre Köprülü, Candan Yüceer ve Kırklareli Bölge sorumlusu Edirne Milletvekili Recep Gürkan ile görüşen heyet yaklaşan yerel seçimler öncesi bilgi alışverişinde bulundular.
Ziyaretler ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Koray Şentürk, “Ziyaretlerimizde Genel Başkanımız da dâhil olmak üzere tüm görüşmelerimizde önümüzdeki yerel seçimlerde Lüleburgaz'da parti tabanının önseçim istediğini anlattık.
19 Şubat'ta yapmış olduğumuz eski milletvekili Tansel Barış, İlçe Başkanı Turabi Kayan, İlçe Yönetimi, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle delegeleri ve temsilcilerinin katılımıyla organize etmiş olduğumuz ''İlke Odaklı''  toplantıyı anlattık. Bu toplantıda neredeyse mevcudun tamamının adayların önseçimle belirlenmesini istediğini, atama istemediklerini dile getirdik. Burada yapılan görüşmelerde gördük ki Lüleburgaz’ımız Genel Merkezimizde de sevilen, takip edilen bir ilçe. Taleplerimizin değerlendirileceği belirtildi ”dedi.
Şentürk, yapılan görüşmelerin Lüleburgaz için olumlu sonuçlar getireceği belirtti.
http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 12:10 tarihinde yazdırılmıştır.