Kırklareli, Meral Akşener’i konuşuyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırklareli'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Akşener, kent merkezinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Kırklareli'nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kırklareli, Meral Akşener’i konuşuyor  

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önceki gün  saat 11.00'da Kırklareli'ne gelerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Önce Lüleburgaz'a bağlı Büyükkarıştıran Beldesine gelen Akşener ardından Pınarhisar İlçesini ve Kırklareli Merkez'i ziyaret etti.

 

Akşener, Kırklareli'nde hükümetin ekonomi ve tarım politikalarını eleştiren Akşener, vatandaşların çok zor şartlarda geçimini sürdürdüğünü söyledi.

İllerde ve ilçelerde esnafı gezdiğini anımsatan Akşener, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin her yerinde her ilçesinde esnaf esnaf geziyorum çünkü uzun bir zamandır gördüm ki sizlerin dertlerinizin konuşulmadığı, problemlerinizin konuşulmadığı bir siyasi atmosfer var. Senin çocuğun işsiz, umutsuz, 'yurt dışına gidebilir miyim' derken, garsonluğu hedeflerken, mutsuz, üzüntülü yaşarken, onun karşılığı 5 maaş, 15 maaş alan danışmanların bol paralarla bir hayat sürdürdüğü bir Türkiye olmaz, olamaz. Nasıl esnaf için müşteri velinimetse seçmen de siyasetçiler için velinimet olacak. Siz büyük Türk milletisiniz."

 

Çayır tırtılı yüzünden ayçiçeği üreticilerinin çok zor durumda kaldığını anlatan Akşener, tırtılın en az yüzde 30 rekolte düşüklüğüne neden olacağını, çiftçinin zararının sigorta kapsamına alınıp ödenmesi gerektiğini söyledi.

Ardından Akşener, Kırklareli'ndeki esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Aradan iki gün geçmesine rağmen Kırklareli hala Meral Akşener’in Kırklareli’ne bıraktığı olumlu enerjiyi konuşuyor.

Ertan BAYER

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 07:05 tarihinde yazdırılmıştır.