Vali Ekici, “Kızılay Butik Mağazası Lüleburgaz’ımıza hayırlı olsun…”

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Lüleburgaz’da Türk Kızılayı Lüleburgaz Şubesi tarafından açılan Kızılay Butik Mağazası’nın açılışına katıldı. Vali Ekici; “Lüleburgaz Kızılay Butik Mağazası Lüleburgaz’ımıza hayırlı olsun” dedi.
Vali Ekici, “Kızılay Butik Mağazası Lüleburgaz’ımıza hayırlı olsun…”  

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Türk Kızılay Kırklareli Şubesi tarafından Lüleburgaz Devlet Hastanemizde hizmet vermeye başlayan Kızılay Butik Mağazasının açılışı Valimiz Sayın Birol Ekici, Milletvekilimiz Selahattin Minsolmaz, Türk Kızılay Genel Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan, Kızılay ve Sağlık camiamız ile vatandaşlarımızın birlikte katılımıyla 29 Temmuz 2022 Cuma günü gerçekleştirildi.

Valimiz Sayın Birol Ekici, açılış programında yaptığı konuşmada; Türk Kızılay Kırklareli Şubesi ve Lüleburgaz Devlet Hastanesi tarafından imzalanan protokol kapsamında, hasta ve hasta yakınlarına giyim yardımı yapılması ve hastanede kalan çocuklara oyuncak hediye edilmesi amacıyla hizmet vermeye başlayan Kızılay Butik Mağazasının tüm hastalarımıza ve yakınlarına hayırlı olmasını temenni ederek, Türk Kızılay'ı tebrik ediyorum. Burası küçük bir butik mağaza ama biz biliyoruz ki Kızılay dünyanın 80 ülkesine yardım götürüyor. Ülkemiz son 4 yılda dünyanın en çok insani yardım yapan ülkesi konumunda ve bu da Türk Kızılay'ın sayesindedir. Paylaşmanın kazanmadan daha önemli olduğunu öğrenmemiz gerekiyor dedi.

Valimiz Sayın Birol Ekici, konuşmasının ardından beraberindekiler ile birlikte, butik mağazamız Lüleburgaz’ımıza, ülkemize, milletimize hayırlı olsun diyerek açılışı gerçekleştirdiler. Sayın Valimiz mağazadan ilk alışverişi yaparak mağazaya bağışladı.

Açılışın ardından Sayın Valimiz beraberindekiler ile birlikte hastanede tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek,  tüm hastalarımıza acil şifalar diledi.”

Ertan BAYER  

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 00:51 tarihinde yazdırılmıştır.