Kızılay’ın açtığı mağaza vatandaşları sevindirdi

Türk Kızılay'ı Lüleburgaz Şubesi tarafından Lüleburgaz Devlet Hastanesine Kızılay Butik Mağazası açıldı. Açılan mağaza ile hastaneye acil şekilde geldiği için ihtiyacı olan hasta ve refakatçilere giyecek, hastanede kalan çocuklar için oyuncaklar ücretsiz verilecek.
Kızılay’ın açtığı mağaza vatandaşları sevindirdi  

Lüleburgaz Devlet Hastanesine açılan mağaza ile hastaneye acil şekilde geldiği için ihtiyacı olan hasta ve refakatçilere terlik, tekstil, çamaşır, pijama gibi birbirinden farklı giyecek ile hastanede kalan çocuklar için oyuncaklar ücretsiz temin edilecek.

 

29 Temmuz 2022 Cuma günü  saat 15.00'da gerçekleştirilen mağazasının açılışına Kırklareli Valisi Birol Ekici, Türk Kızılayı Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal, Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömür Gökmen, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Abdussamed Kayalı, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Tacettin Altay, Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanı Volkan Göç, Türk Kızılayı Lüleburgaz Şube Başkanı Mustafa Gamsız, Lüleburgaz Devlet Hastanesi Başhekimi  Aşkın Akkuş, hastane personeli ve vatandaşlar katılım gösterdi.

 

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Türk Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve Türk Kızılayı Kırklareli Şube Başkanı Volkan Göç'ün konuşmalarının ardından dua edildi ve Kızılay Butik Mağazasının açılışı gerçekleştirildi.

 

Konu ile ilgili Kızılay Lüleburgaz Şubesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda;

"Bundan böyle hastanemizde yatmakta olan acil ya da ihtiyaç sahibi kimselerin giyim (tekstil, terlik, çamaşır, pijama, vs.) kişisel hijyen malzemeleri ve ihtiyac sahibi çocuklarımızın oyuncakları Kızılay Butiğimizden tamamen ücretsiz olarak karşılanacak." denildi.

 

Mağazanın açılışının ardından Kırklareli Valisi Birol Ekici, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve diğer protokol üyeleri ortopedi bölümünde kalan hastaları ziyaret ederek hastalara şifalar dilediler ve hediyeler verdiler.

 

Ayrıca Vali Ekici, Hastanede bulunan Gebe Okulunu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ertan BAYER


http://www.hurfikir.com.tr adresinden 29 Mart 2024, 17:50 tarihinde yazdırılmıştır.