64 KİŞİLİK ALIM İÇİN 724 MÜRACAAT

Lüleburgaz Belediyesi’nin 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü yapmış olduğu kendi bünyesindeki 64 kişilik personel alımı için 4 müracaatların sonra erdiği 28 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 17.30’da kadar 724 kişi müracaat etti.
64 KİŞİLİK ALIM  İÇİN 724 MÜRACAAT  

Müracaat sayısının bu kadar çok olması bizlere işsizliğin sanayi kenti olmasına rağmen Trakya’nın tam ortasında yer alan Lüleburgaz’ı da ne kadar olumsuz etkilediğini gösterdi.

Bunun dışında Lüleburgaz Belediyesi’nde müracaatların fazla olması nedeniyle bazı bölümlerde de yazılı sınav yapılacağı duyuruldu.

Lüleburgaz Belediyesi internet sitesinden yapılan açıklamada; “Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri AŞ bünyesinde çalıştırılmak üzere 28 Temmuz 2022 tarihinde başvuru süresi dolan personel alımıyla ilgili sözlü ve yazılı sınav yapılacak alanlar belirlenmiştir. Adayların bir önceki duyuruda belirtilen tarihte sınav yerinde hazır bulunması önemle rica olunur.

 

Kaynakçı, ses ışık teknikeri, 2 kişilik şoför, özel güvenlik görevlisi, öğretmen, operatörler, kreş sorumlusu, drama öğretmeni, bakım onarım teknikeri alımında başvuru sayısı talep edilen kadro sayısının 5 katını aşmadığından ilanda belirtilen gün ve saatler de sadece sözlü sınav yapılacaktır.

 

Engelli personel için sadece sözlü yapılacaktır.

 

Temizlik personeli, kafeterya görevlisi, çöp toplama personeli, mutfak personeli, büro personeli, 5 kişilik şoför, psikolog, yardımcı öğretmen alımında başvuru sayısı talep edilen kadro sayısının 5 katını aştığından ilanda belirtilen gün ve saatlerde yazılı sınav yapılacaktır.

 

Yazılı sınav sonuçları 03.08.2022 saat 17:00 de www.luleburgaz.bel.tr adresinde ilan edilecek olup ayrıca bir bilgilendirme yapılmayacaktır.”Denildi.

Ertan BAYER

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 23 Nisan 2024, 14:32 tarihinde yazdırılmıştır.