DİSK EMEKLİ SEN'den üyelerine indirim anlaşması

Devrimci İşçi Sendikaları (DİSK) Emekli Sen Lüleburgaz Şubesi ile Lüleburgaz da faaliyet gösteren "PROTEK TEKNİK İKLİMLENDİRME" firması arasında, sendika üyelerinin yararlanacağı bir indirim sözleşmesi imzalandı.
DİSK EMEKLİ SEN'den üyelerine indirim anlaşması  

Konu ile ilgili açıklama yapan DİSK Emekli Sen Lüleburgaz Şube başkanı Fahri Karagöz "Öncelikle bu anlaşma üyelerimize ve PROTEK TEKNİK firmasına hayırlı olsun. Biz Türkiye de yaşayan emekliler olarak gerçekten artık nerede ise insanlık dışı diyeceğimiz ücretlerle yaşamımızı idame ettirmeye çalışıyoruz. Türkiye’ yi yirmi yıldır yöneten iktidar, bizlerden yıllarca kesilen primlerin adeta üstüne yatarak, bize sefalet ücretlerini reva görüyor. Çetelere, ballı ihalelere, garantili soygunculara herkese para var, sıra emekliye, emekçiye gelince yok. Bu anlamda biz emekliler bu tür indirim anlaşmalarının emeklilerinin sorunlarını çözmeyeceğini elbette biliyoruz. Sorunlarımızın köklü çözümünün tek biricik yolunun DİSK Emekli Sen de vereceğimiz sendikalı örgütlü mücadele olduğunun bilincindeyiz. Bu yanıyla bütün emekli dostlarımızı sendikaya üye olmaya çağırıyoruz. Ancak bu tür indirim anlaşmaları ile de  üyelerimize hiç olmazsa bir nefes aldırmayı düşünüyoruz. Bu çerçevede PROTEK TEKNİK ile yaptığımız anlaşmanın detayları şu şekildedir.

Kombi ve Klima Bakımı liste fiyatı 250 TL. İken bu fiyattan üyelerimize yüzde 25 indirim yapılmaktadır. Petek Yıkama liste fiyatı 350 TL. iken bu fiyatta yine yüzde 25 indirim yapılacaktır.

Ayrıca bakım çalışmalarında malzeme yedek parça değişimi yapılacaksa, burada da yüzde 15 indirim yapılacaktır "dedi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 23:04 tarihinde yazdırılmıştır.