BAŞKAN ADAYI VARSA ÇIKIP AÇIKLASIN HEPİMİZ DESTEK OLALIM

Lüleburgazspor’a sahip çıkması ile kamu oyundan büyük beğeni toplayan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlı Özgür Kaya, yerel gündem ile ilgili açıklamada buludu.
BAŞKAN ADAYI VARSA ÇIKIP AÇIKLASIN HEPİMİZ DESTEK OLALIM      

Özgür Kaya’nın açıklaması şöyle; “Son kongresine sadece 2 (İKİ) kişi katıldığı ve başkan adayı çıkmadığı için hakkında sahipsizlikten kapatılma davası açılan LÜLEBURGAZSPOR KAPATILMASIN diye başlattığımız mücadelede son birkaç gündür farklı bir aşamaya geldik. Devlet yetkilileri LÜLEBURGAZSPOR için elini taşın altına koyar, futbol camiasından birçok insan ve futbolcu kardeşimiz BURGAZ’A CAN FEDA diyerek yuvaya BEDELSİZ dönerken, esnaflarımız HELALLEŞME KAMPANYASIYLA kulübün borçlarını silip destek olurken, Lüleburgazspor’dan bir yönetim kurulu üyesi  arkadaşımız sosyal medya da ismimizi kullanarak bazı açıklamalar yapmış. Lüleburgazspor’un esnafa olan borçlarını cebimizden ödeyerek yaptığımız HELALLEŞME kampanyasını, futbolcu ve teknik heyetlerle yaptığımız görüşmeleri hangi sıfat ve yetki ile yaptığımızı sormuş. Kendisinin hala 2. Başkanı olduğunu hatırlatarak, Kongre tarihinde DİĞER ADAYLARLA BİRLİKTE ADAY OLABİLECEĞİMİZİ belirtip, yaptığımız kampanyalarla SİYASİ ŞOV yaptığımızı ima etmiş. Yorumlarda bazı "siyasi" arkadaşlar da, ‘’bir sırrı ortaya çıkarmış gibi’’, CHP’den milletvekili adayı olacağımıza vurgu yaparak yazılanlara destek olmuşlar.

Mahkemenin KAPATILMA TALEBİNİN REDDİ kararının elimize yeni geçtiği, bütün camiayı birleştirmeye ve kırgınlıkları gidermeye çalıştığımız bu günlerde sosyal medyadan yapılan bu açıklamalar, yönetime aday olacak kişilerde ve futbolcu kardeşlerimizde kafa karışıklığına sebep olurken,  Lüleburgazspor’a ne fayda sağlayacak anlamış değiliz ancak bazı konuları da açıklığa kavuşturmamız lazım diye gözüküyor.

             Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki; Defalarca itibar suikastına uğramış, akla hayale gelmez iftiralara maruz kalmış birisi olarak, dünde bugünde kimseyi itibarsızlaştırmak gibi bir derdimiz olmamıştır, olamaz. Bizim LÜLEBURGAZSPOR’U YAŞATMA HEVESİNDE OLDUĞUMUZ DOĞRUDUR, ancak LÜLEBURGAZSPOR’A BAŞKAN OLMA HIRSIMIZ YOKTUR. Geçmişte olduğu gibi bugünde, Lüleburgazspor için her kim başkan adayıyım derse, biz adayı destekler, maddi manevi yanında oluruz. İşin doğrusu; Lüleburgazspor için verdiğimiz mücadelenin, harcadığımız zamanın ve paranın, ‘’Lüleburgaz Halkına olan manevi borcumuzu ödemenin vicdan rahatlığı dışında’’ bize hiç bir getirisi de yoktur. Bu sebeple ‘’ADAYIM" diyen her arkadaşımızı sonuna kadar desteklemekten memnun oluruz.

                Yetki ve sıfat meselesine gelince, yıllardır Lüleburgazspor’a kahvaltı verdiğimizde, yemek aldığımızda ve otobüs paralarını ödediğimizde hangi yetki ve sıfatı kullandıysak, bugün de kulübün borçlarını öderken yine aynı yetki ve sıfatı kullanıyoruz. Bu sıfat ve yetki, bu topraklara ve bu topraklar da yaşayan insanlara duyduğumuz bağlılık ve sevgiden kaynaklanmaktadır. Hiç kimsenin Lüleburgaz Sevdalısı olmak ve şehrinin takımına destek olmak için, bir başkasından izin alması gerektiğine düşünmüyoruz.

               Helalleşme meselesine gelince; Lüleburgazspor’un ‘’sahipsiz’’ kalmasında en önemli sebebinin kulübün eski borçları olduğunu herkes biliyor. Bizde kulübümüzün esnafa olan borçlarının büyük çoğunluğunu ‘’gönüllü olarak’’ ödeyerek, başkalarının da başkan adayı çıkmasının yolunu açıyor, LÜLEBURGAZSPOR SEVDAMIZIN gerçek ve samimi olduğunu gösteriyoruz. Bir başka arkadaşımız başkan olursa, bizde Lüleburgaspor’un borçları için cebimizden ödediğimiz paraları BURGAZ’A CAN FEDA diyerek seve seve HELAL EDERİZ.

                ŞOV meselesine gelince, bazı ‘her şeye muhalif’ arkadaşlar da yorumlarında SİYASİ ŞOV yaptığımızı ima edip, CHP’de milletvekili adayı olacağımızın altını çizmişler. Bu arkadaşlar için geç kalınmış bir şey yok, gelip kulüp başkanlığını alsınlar, bize siyasi ŞOV alanı bırakmayıp, ‘ŞOV’ yapmamıza fırsat vermesinler. Söz veriyorum, hangi arkadaşımız başkan olup, Lüleburgazspor'a hizmet ederken ŞOV yaparsa, biz bu ŞOV’u en ön sırada alkışlayanlardan olacağız.

             Kongreyi bekleme meselesine gelince, futbolun içinden gelenler iyi bilirler ki, transfer dönemi 15 Temmuz'da başlar ve yıldız oyuncuları başka kulüplere kaptıranlar ligde iddialı olamazlar. Her kulüp başkanı da yıldız transferler yapmak, kendi ekibiyle çalışmak ister ki, bu da en doğal haklarıdır Kongrede aday olacak bir arkadaşımız varsa çıkıp açıklar, çalışmaya başlar, bizlerde onu sonuna kadar destekleriz. Eğer başka aday çıkmayıp ta bu görev bize kalacaksa, çalışmaya başlamak için kongreyi niye bekleyelim?

               Velhasıl kelam, Lüleburgazspor’un gerçek sahibi, bu takımın taraftarı yani tüm Lüleburgaz Halkıdır. Hepimiz Lüleburgazspor’un daha iyi olmasını isteriz, Lüleburgazspor’a hizmet için kim aday olursa bizlerde onu destekleriz. BAŞKAN ADAYI VARSA ÇIKIP AÇIKLASIN, HEPİMİZ DESTEK OLALIM. LÜLEBURGAZSPOR’U HAKETTİĞİ YERE GETİRELİM. “ dedi

NOT: Mahkemenin gerekçeli kararı yorumlardadır, merak edenler okuyabilir.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 20:47 tarihinde yazdırılmıştır.