HÜRFİKİR 60 YAŞINDA

Lüleburgaz’da 4 Temmuz 1962 yılında Merhum Mahir Altan tarafından kurulan ve yayın hayatına başlayan Hürfikir Gazetesi 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü yani bugün 60 yaşını geride bırakarak 61 yaşından gün aldı.
HÜRFİKİR 60 YAŞINDA  

 1992 yılından sonra Mahir Altan’ın oğlu Murat Mahir Altan tarafından yönetilen Hürfikir Gazetesi 1996 yılında da Türkiye’nin en iyi yerel gazetesi ödülünü almıştı.

Bugüne kadar bölgemizde görünmeyenleri, bölgenin ortak sorunlarını, vatandaşların taleplerini dile getirerek halktan yana bir tavır ortaya koyan Hürfikir Gazetesi bu tutumu nedeniyle de birçok kez okurları tarafından teşekkür yağmuruna tutuldu.

60  yıllık yayın hayatı süresinde çalışanlarının hakkını da eksiksiz bir şekilde veren ve bu konuda Trakya bölgesinde örnek gösterilen gazetemiz Coronavirüs ve günümüzde yaşanan ekonomik kriz döneminde birçok yerel gazetenin yayın hayatını bitirmesine rağmen hayatta kalmayı başararak okurlarına her gün ulaştı.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan, Hürfikir Gazetesi’nin en önemli prensibinin önce çalışanlarının alın terini kurumadan vermek olduğunu belirterek; “Bölgemizde haktan ve haklıdan yana olan düşüncemizle halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Gazetemize destek veren tüm okurlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

HÜRFİKİR AİLESİ

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 04:25 tarihinde yazdırılmıştır.