Hakkı İlek, Yeni Şarkısını Paylaştı: “Vazgeç Gönül”

O Ses Türkiye 2021 – 2022 sezonu finalistlerinden Hakkı İlek, yeni şarkısı Vazgeç Gönül’ü Universal Music Türkiye etiketiyle bugün yayımladı.
Hakkı İlek, Yeni Şarkısını Paylaştı: “Vazgeç Gönül”  

 90’lı yıllarda Zeynep Dizdar’ın yorumuyla akıllarda kalan efsane şarkı; Hakkı İlek’in güçlü sesi, Çağan Tunalı ve Emrecan Ağtaş’ın modern dokunuşlu düzenlemesiyle yeniden dinleyicinin beğenisine sunuluyor.

“Vazgeç Gönül”ü dijital platformlar üzerinden dinlemek ve satın almak için:

https://umgturkey.lnk.to/hakki-ilek-vazgec-gonul

Hakkı İlek hakkında daha fazla bilgi almak için:
Instagram

YouTube

Bilgi için
Utku Öner – Yerli Katalog Ürün Sorumlusu
utku.oner@umusic.com


UNIVERSAL MUSIC GROUP HAKKINDA

Universal Music Group olarak sanatın gücüyle kültüre yön vermek için varız. UMG; yapımcılık, edisyon, lisanslı sanatçı ürünleri ve görsel-işitsel içeriklerle ilgili faaliyetlerde bulunan geniş işletme yelpazesiyle dünyanın lider müzik şirketidir. Her müzik türünde en kapsamlı kataloğu ve şarkıları sunarak sanatçılarımızın gelişimini destekliyor, dünya çapında beğenilen ve ticari olarak başarılı müziğini üretiyor ve dağıtıyoruz. Kendini sanata, yenilikçiliğe ve girişimciliğe adayan UMG, sanatçılarına sanatsal ve ticari fırsatlar sunmak, hayranlara muhteşem deneyimler yaşatabilmek adına hizmetlerin, platformların ve iş modellerinin hız kesmeden geliştirilmesini hedefler. Universal Music Group ile ilgili daha fazla bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz: www.universalmusic.com

Ertan BAYERE

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 27 Nisan 2024, 01:22 tarihinde yazdırılmıştır.