Nihat Yaman, Federasyon Yönetimine girdi

Lüleburgaz Lokantacılar Kebapçılar ve Pastacılar Odası Başkanı Nihat Yaman, hafta sonunda yapılan Türkiye Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Federasyonu Yönetim Kurulu’na seçildi.
Nihat Yaman, Federasyon Yönetimine girdi  

Ankara’da Büyük Anadolu Otel’de yapılan seçimlerde Sayit Karabağlı, İhsan Esen ve Ümit Özkan Federasyonu Başkanı olmak için yarıştı.

Seçimlerde Ümit Özkan 140, İhsan Esen 158, Sayit Karabağlı’da 269 oy aldı.

Sayit Karabağlı bu sonuçlar Türkiye Lokantacılar, Kebapçılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı seçilirken Lüleburgaz Lokantacılar Kebapçılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Nihat Yaman’da Yönetim Kurulu’na girdi.

Nihat Yaman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Türkiye Lokantacılar Kebapçılar Pastacılar Federasyonumuzun yapılan seçiminde Genel Başkanımız Sayit Karabağlının ve içinde bulunduğum listenin kazanmasından dolayı çok mutluyum.  Başta Genel Başkanımızı ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımı kutluyorum.  Kırklareli’mizi Lüleburgaz’ımızı ve Trakya’mızı tekrar Türkiye’de gururla ve onurla temsil edeceğim İÇİN çok mutluyum. Öncelikle bana destek veren Kırklareli Esnaf Odaları Birlik Başkanım Ali Fuat Şekere ve Ailesine ilimizdeki ve ilçelerimizdeki bütün oda başkanlarıma Lüleburgaz’daki odamızın yönetim kurulu ve denetim kurulu arkadaşlarıma Trakya’mdaki bütün oda başkanlarıma yönetici arkadaşlara ayrıca Türkiye’deki bütün il ve ilçelerdeki oda başkanlarıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma bize ve şahsıma vermiş oldukları destekleri için oyları için çok çok teşekkür ediyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Y-Yılların emeği var ben bu federasyona saçımı süpürge ettim. Karşılığını da verilen destekle ve oylarla aldık şükürler olsun. Türkiye’mize esnafımıza Trakya’mıza Lüleburgaz’ımıza hayırlı uğurlu olsun.”Dedi.

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 18 Nisan 2024, 14:11 tarihinde yazdırılmıştır.