Emin Halebak o sözü Gerenli için mi söyledi?

Lüleburgaz Eski Belediye Başkanı Emin Halebak'ın, sosyal medya hesabından paylaştığı bir söz ortalığı karıştırdı. Vatandaşlar o sözü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli'ye söylendiği yorumunu yaparak, Halebak ile Gerenli'nin arasının açıldığını düşündü.
Emin Halebak o sözü Gerenli için mi söyledi?  

Lüleburgaz'ın bir önceki dönem Belediye Başkanı Emin Halebak, sosyal medya uygulaması olan İnstagram hesabından yaptığı bir paylaşım akıllarda bir sürü soru işareti bıraktı.

Bilindiği gibi kısa süre önce Lüleburgaz Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Reşide Candan'ın görevden alınması olayının hemen ardından Emin Halebak İnstagram sayfasında bulunan hikayeler kısmından; "Sürekli insanların görevlerini değiştirerek kötü gidişin sebebi onlarmış gibi algı yaratmayın. Lezzetsiz yemek yapan aşçının yerine sürekli bulaşıkçıyı değiştirmek, yemeği lezzetli yapmaz." dedi.

Halebak'ın, Kültür İşleri Müdürü Reşide Candan'ın görevinden alındıktan kısa süre sonra bu sözü yazması akıllara ‘Gerenli ile arası mı açıldı?’ yada ‘Gerenli'yi mi kast etti?’ sorusu gündeme geldi.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 19 Nisan 2024, 21:14 tarihinde yazdırılmıştır.