Trafik kazası zannedildi, öldürüldüğü ortaya çıktı

Lüleburgaz'ın Akçaköy Köyünde kaza ihbarına giden ekiplerin tabanca ile vurularak öldürülmüş halde buldukları Volkan Yaz'ın (41), kayınpederi H. K. (58) tarafından öldürüldüğü belirlendi.
Trafik kazası zannedildi, öldürüldüğü ortaya çıktı  

Lüleburgaz'a bağlı Akçaköy Köyünde akşam saatlerinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarda Akçaköy'de motosiklet kazası meydana geldiği ve yaralı bulunduğu ihbarı yapıldı. İhbar üzerine bölgeye giden sağlık ekipleri motosikletten düşüp yerde yatan Volkan Yaz'ın yaptıkları kontrolünde hayatını kaybettiğini ve vücudunda kurşun izi bulunduğunu belirledi. Bunun üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kapsamlı çalışma başlattı.

Araştırmada, Yaz'ın eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve Ahmetbey beldesinde köfteci dükkanı bulunan kayınpederi H. K.'nin iş yerine giderek tartıştığı belirlendi. Tartışmanın ardından Volkan Yaz'ın motosikletine binip ayrılması üzerine H. K. de otomobili ile takip edip, Akçaköy yakınlarında tabanca ile damadına ateş açıp olay yerinden kaçtığı tespit edildi.

Jandarmanın olayda kullandığı tabanca ile birlikte gözaltına aldığı H. K., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede, 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 26 Nisan 2024, 02:01 tarihinde yazdırılmıştır.