O polisin gözünden bir şey kaçmıyor

Lüleburgaz’da tek olan Motosikletli Trafik Polisi, kasksız ve ehliyetsiz dolaşan motosiklet sürücüsünü takip ederek yakaladı ve cezasını kesti. Öte yandan bahsi geçen trafik polisinin hemen hemen her gün kanunlara aykırı ve uygunsuz şekilde motosiklet kullanan sürücülerin deyim yerindeyse korkulu rüyası olmuş durumda.
O polisin gözünden bir şey kaçmıyor

Lüleburgaz Eski İstasyon Caddesinde 2 Haziran Perşembe günü saat 15.00 sıralarında kasksız dolaşan genç bir motosiklet sürücüsünü fark edip şüphelenerek peşine düştü. Motosikleti kısa süre içerisinde durdurmayı başaran Motosikletli Trafik Polisi, yaptığı incelemelerde sürücüsünün ehliyetsiz olduğunu ve motosikletin ise kasko ve sigortasının olmadığını belirledi.

 

Yapılan incelemelerin ardından genç motosiklet sürücüsüne kesildi.

KANUNSUZ ŞEKİLDE HAREKET EDEN SÜRÜCÜLERE AMAN VERMİYOR

Öte yandan Lüleburgaz’da tek olan motosikletli trafik polisinin devamlı uygunsuz şekilde motosiklet kullanan sürücüleri takip ederek yakalayıp ceza kesmesi kasksız ve ehliyetsiz dolaşan motosiklet sürücülerinin korkulu rüyası olmuş durumda.

Ayrıca Trafik Polisinin uygunsuz ve kanunlara aykırı dolaşan motosiklet sürücülerine aman vermemesi vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 28 Mart 2024, 18:33 tarihinde yazdırılmıştır.