Lüleburgazspor kapanmıyor

Son zamanlarda sıkıntılı günler yaşayan Lüleburgazspor’un gerçekleştirilen kongresinde herhangi bir başkan adayının çıkmaması ve yeterli çoğunluğun sağlanmaması nedeniyle Lüleburgazspor Kulübü Derneği’nin sona erdiğinin tespiti için açılan davada mahkeme kapatma davasını reddetti. Görülen davada Lüleburgazspor’un kapatılmamasına ve kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat’ın kulübü tekrardan kongreye götürmesine karar verildi.
Lüleburgazspor kapanmıyor  

Duruşma, 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 18.00 sıralarında Lüleburgaz Adliyesinde görüldü. Lüleburgazspor’un avukatlığını ise Şükrü Karademir yaptı. Mahkemeye, Lüleburgazspor önceki başkanı Şenol Turan, taraftarlar, antrenörler ve başkan adayı Özgür Kaya katıldı.

Kısa süren duruşmada Lüleburgazspor’un kapatılmamasına ve mevcut kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat’ın kulübü tekrardan Kongreye götürmesine karar verildi.

“ŞAMPİYONLUKLARLA YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Adliye çıkışında konuşan başkan adayı Özgür Kaya; “Mahkeme kapatma davasını reddetti. Lüleburgazspor yoluna devam ediyor. En kısa zamanda kongremizi yapacağız, yeni yönetimimizi kuracağız. İnşallah bundan sonra şampiyonluklarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 21:50 tarihinde yazdırılmıştır.