Kongre Meydanında kermes!

Lüleburgaz’da Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Uygulama Okulu’nca 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası nedeniyle Kongre Meydanında kermes düzenlendi.
Kongre Meydanında kermes!  

Okul Aile Birliği’nce dün saat 11.00’da Kongre Meydanı’nda düzenlenen kermesin açılışına Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’nin eşi Mina Yüce, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Özcoşar, Belediye Başkanı Murat Gerenli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem ve kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Murat Gerenli; “Toplumsal eşitlikler çok önemli. Lüleburgaz’da bunu hep dile getiriyoruz. Bu kentte asla birbirimizi ötekileştirmeden, yok saymadan, farklılıklarımızı zenginliğimiz ve güzelliğimiz olarak görerek yaşamaya devam ediyoruz. Hiç kimse engelli değildir, engel beyinlerdedir, en büyük engel sevgisizliktir. Bu kermesin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve destek veren sayın kaymakamımızın eşi Mina Yüce’ye de çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.” dedi.

Konuşmaların ve Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin parkur gösterilerinin ardından Kongre Meydanı’nda velilerce açılan stantlar gezildi.

Stantlarda yemeklerden el işi ürünlere, resimlerden hatıralık eşyalara kadar pek çok ürün yer aldı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 14:34 tarihinde yazdırılmıştır.