Bu kitabın yazarı tanıdık

Mart ayında satışa çıkmış olan ‘1 Numaralı Peron’ isimli kitap son 3 ayda oldukça fazla gündeme geldi. Yazarı da Tekirdağlı olan kitap belki de hepimizin hayatından bazı yaşanmışları anlatıyor.
Bu kitabın yazarı tanıdık  

İşte “1 Numaralı Peron” isimli kitap hem de yazarı Ece Yazıcı’nın ağzından.

 

  1977 yılında Tekirdağ’da doğdum. Babam Sadettin Yazıcı Ağır Ceza Hakimi olarak, annem Beril Yazıcı da Hazine avukatı olarak Tekirdağ’da uzun yıllar (1976-1984) görev yaptılar.

  İlkokula Süleymanpaşa İlkokulu’nda başladım. Abim Mete Yazıcı 50.Yıl Orta Okulu’unda okuduğu zaman boyunca katıldığı bir çok bilgi-kültür yarışmasında okulunu ve ilimizi başarıyla temsil etti.

 

  Babamın 1984 yılında İstanbul’a tayininin çıkması nedeniyle şehrimizden üzülerek ayrılmak zorunda kaldık. Ancak bu ayrılık, ben ve ailem için sadece fiziki bir ayrılık oldu Tekirdağ’ımızı ve geçirdiğimiz güzel günleri hiçbir zaman unutmadığımız gibi; geride bıraktığımız dostlarımızla, aile büyüklerimizle irtibatımız halen devam etmekte ve hafızalarımızda yer almaktadır.

 

  Öğrenim hayatımı İstanbul’da tamamladım ve halen Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü’nde görevime devam etmekteyim.

 

  Yaklaşık 2 yıl önce katıldığım bir yaratıcı yazarlık atölyesinde yazdığım hikayemi, gazeteci-yazar Bahar Akıncı’nın değerlendirmesi ve teşviğinin ardından, geliştirerek ve araştırmalarla destekleyerek klasik türde bir roman haline getirdim. Böylece ‘1 Numaralı Peron’ Şubat ayında baskıya girdi.

 

  Mart başından itibaren de Amazon Türkiye, Hepsiburada, Trendyol, heryerdekitap internet siteleri aracılığıyla baskı olarak satılmaktadır.

  D&R, İdefix, Google play ve Kaboo’da da e-kitap olarak yer almaktadır. Bugünlerde de yurtdışına satış için çalışmalarımız devam etmektedir.

Sayın İsmail Küçükkaya  Fox TV’deki Çalar Saat programında kitabımı tanıttı.

 

  Kitabımla ilgili gelişmeleri aynı isme sahip Instagram hesabı üzerinden sosyal medyada duyurmaktayım.

Lüleburgaz  Belediye Başkanı Sayın Murat Gerenli’yi  ziyaret ettim, Kültür Müdürümüz Reşide Hanım ve Halk Kütüphanesi Müdürümüz Dilek Hanım ile kitabımın yörede nasıl tanıtabileceğine dair temaslarda bulunduk, kendileri çok yardımcı oldular. İletişim bilgilerinizi de Dilek Hanım paylaştı. Görüşmek dileğiyle.”

Ertan BAYER

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 25 Nisan 2024, 15:04 tarihinde yazdırılmıştır.