Kasım Ant’tan internet yazısına tepki

Lüleburgaz Biz Bize Yeteriz Dernek Başkan Yardımcısı Kasım Ant, gazetemize yaptığı açıklamada bir internete sitesinde çıkan yazıya tepki gösterdi.
Kasım Ant’tan internet yazısına tepki  

 Kasım Ant’ın yaptığı açıklama şöyle; “Kıymetli Lüleburgazlılar,

Gönlümüz isterdi ki bu açıklamada güzellikleri, kardeşliği, kadirşinaslığı ve dostluğu konuşalım. Lakin ne yazık ki ötekileştirmeyi, ayrıştırmayı, bölmeyi ve bölünmeyi marifet ve övünç kaynağı olarak gören zihniyetlerin varlığı buna engel olmak ile beraber ezeli ve ebedi kardeşliğimizi de baltalamaktadır.

Irkçılık ve kibir şeytani vasıflar olmanın yanında, mümtaz ve müberra dinimiz İslamiyet tarafından kesinlikle yasaklanmış bunun yanında insan haklarına karşı yapılan en büyük hakaret olma vasfını tarih boyunca içerisinde ki kavramlarda barındırmıştır.

Bu anlayıştan nasiplenemeyen, psikolojik saiklerinde daima ‘’aşağılık kompleksini’’ barındıran belirli zihniyet ve şahsiyetler tarihin her döneminde tevarüs etmiş, hak ettikleri cezayı bizatihi insanlığın vicdanına mahkum olarak çekmişlerdir.

Bergozlu.blogspot.com sitesinde ‘’ SANIRSIN Kİ KAKAVA İLE HIDRELLEZ AYNI ‘’ başlığı ile kaleme aldığı yazısında roman vatandaşlarımıza ağır hakaretlerde bulunmuş, çarpık zihniyetini bir tablo gibi aşikar etmiştir. MİKRO-IRKÇI olduğu anlaşılan bu şahsiyetin, habis ifadeleri kan donduracak, tüyleri diken diken edecek bir anlayışın ne yazık ki henüz var olduğunun en bariz delili olmuştur.

Bu meş’um yazıda roman kardeşlerimiz için ‘’ Gördün mü Babafingoyu?’’, ‘’kokulu’’, ‘’ pis sulara arınacaklarını sanarak girenler’’ gibi insanlıkta bağdaşmayan sözleri kullanan bu zat’a seslenmek istiyorum:

Romanlar, bu devlet ve bu milletin aleyhinde hiçbir işte bulunmadılar. İnsanı insan olduğu için sevdiler. Yarım ekmek ile doydular, yırtık elbise giydiler, lastik ayakkabı giydiler ama haram yemediler, milli ve manevi değerlerimize hakaret etmediler. Romanlar, Fatih toplarını dökerken demir dövdüler, Balkan savaşlarında Rumeli’yi bırakmamak için direndiler, 1. Cihan harbinde, Çanakkale’de 3.000 şehid verdiler. 15 Temmuz’da tankların altına yattılar, milli birlik ve kardeşliği canı pahasına savundular. Romanlar en kötü günlerde kaybolmaya yüz tutan neşemizin yanan meşaleleri oldular, hayata bakışları ile dertleri unutturdular ve bu milletin ayrılmaz bir parçası haline geldiler.

Kardeşliğimiz ebedidir, sevinçte, tasa da kederde ve kaderde biriz, Allah’ımız bir peygamberimiz bir, bayrağımız bir. Bizim aramıza fitne sokamayacaksınız, bizi bizden koparamayacaksınız. Bizler dostluk ve kardeşlik içerisinde yarının temellerini atarken, sizler kararmış kalbiniz, taşlaşmış vicdanınız ile bu milletin sinesinde ezeli ve ebedi olarak mahkum olacak ve kardeşlik duygusundan mahrum bir şekilde yolunuza devam edeceksiniz.

Kıymetli Vatandaşlarım,

’ Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’’ suçunu aleni olarak işlemiş ve bunu teşhir etmiş bu şahsiyetin hukuk önünde gerekli müeyyide ile karşılaşması için sonuna kadar bu meseleyi takip edeceğiz. Bu itibar ile gerekli suç duyurusu şahsım tarafından 6.05.2022 tarihinde gerçekleştirilmiş olup mesele yargıya intikal ettirilmiştir.

Bilinmelidir ki; Bizler bu gibi provokasyon kokan oyunlara gelmeyeceğiz. Bizler yaradılanı yaratandan ötürü sevmeye devam edeceğiz. Farklılıklarımızı zenginlik olarak görmeye devam edeceğiz. Bu sözleri söyleyenlere de aynı şekilde mukabelede bulunmayacak, anayasal bir suç olan bu kelimeleri yargıya havale edecek ve sonuna kadar takipçisi olacağız. Hiç kimseye kardeşliğimiz üzerinde ameliyat yaptırmayacağız, aramıza fitne sokmak isteyenlere prim vermeyeceğiz, huzuru ve sükunu bozmayacak milli birlik ve beraberliğimiz için üzerimize düşen her görevi büyük bir fedakarlık ile yerine getirecek ve ALLAH’ın izni ile kopmadan, koparılmadan hep beraber yaşamaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile her bir vatandaşımıza en kalbi duygular ile hürmet ve muhabbetlerimi sunar iken; kardeşliğimizin daim olması duası ile her birinizi Yüce Rabbime emanet ediyorum.”

Haber Merkezi

 

 

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 24 Nisan 2024, 13:40 tarihinde yazdırılmıştır.