Yalnız yaşadığı villasında ölü olarak bulundu

Lüleburgaz’da kendisinden 10 gündür haber alınamayan 71 yaşındaki Nuriye Varol, yalnız yaşadığı villasında ölü olarak bulundu.
Yalnız yaşadığı villasında ölü olarak bulundu  

Olay, 6 Mayıs Cuma günü saat 17.00 sıralarında Atatürk Mahallesi Duygu Caddesi üzerindeki bir villada meydana geldi. Yakınlarının Nuriye Varol’dan 10 gündür haber alamaması ve evine gidip kapıyı açan olmaması üzerine şüphelenerek hemen polis ekiplerine haber verdiler.

Haber verilmesi ile olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri, polis ekipleri, itfaiye ekipleri ve adli tabip uzmanı sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri villanın camını kırarak içeri girdiler. İçeri giren ekipler yüz üstü yerde yatan Nuriye Varol’un cansız bedeni ile karşılaştılar.

ŞÜPHELİ ÖLÜM

Daha sonra adli tabip uzmanının incelemesinin ardından Nuriye Varol’a şüpheli ölüm teşhisi koydu.

Şüpheli ölüm teşhisi koyulmasının ardından olay yerine Savcı geldi. Savcının incelemesinin ardından Nuriye Varol’un cansız bedeni incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

ALZHEİMER HASTASI İDDİASI

Öte yandan Nuriye Varol’un iki çocuğunun Almanya’da yaşadığı öğrenilirken, mahalle sakinleri tarafından kendisinin Alzheimer hastası olduğu iddia edildi.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 16 Nisan 2024, 19:14 tarihinde yazdırılmıştır.