Dubalara çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi

Lüleburgaz’a yakınının düğün eğlencesi için gelen otomobil sürücüsü, trafiğe kapalı alanda bulunan ve otomatik kaldırılıp indirilen dubayı inik vaziyette görünce geçmek istedi. Ancak hızını arttırıp tam geçmek istediği sırada dubaların otomatik olarak yukarı kalkmasından dolayı dubalara çarptı ve araç kullanılamaz hale geldi. Öte yandan sürücünün alkollü olduğu da ortaya çıktı.
Dubalara çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi  

Olay, 6 Mayıs Cuma günü saat 20.00 sıralarında Özerler Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi.

Fatih Caddesinde seyir halinde olan ve Lüleburgaz’a yakınının düğün eğlencesi için gelen 34 EPS 274 plakalı aracın sürücüsü Furkan H., dubaları indirip trafiğe kapalı alana giren bir aracı görünce hızını arttırıp geçmek istedi. Tam geçeceği sırada dubaların otomatik olarak yukarı kalkmasından dolayı dubalara çarptı. Dubalara çarpan araç kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan aracın tamponunun 10 metre ileriye uçması ise çarpmanın şiddetini gözler önüne serdi.

97 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Haber verilmesi ile olay yerine gelen trafik polis ekipleri yaptığı kontroller sonucunda sürücü Furkan H.’nin 97 promil alkollü olduğunu tespit etti.

Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından sürücü karakola götürülürken, araç çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

http://www.hurfikir.com.tr adresinden 20 Nisan 2024, 03:44 tarihinde yazdırılmıştır.